Mainstream nenávidí Zemana, bojí se Putina a neví, co bude dál...

Jo, kdyby byl prezidentem Schwarzenberg, jak si "profesionální" novináři přáli, to by bylo něco jiného. Ale bohužel... Lůza si zvolila "ovara", a tak náš český mainstream bojuje všemi možnými prostředky dále. Od veřejnoprávní televize, přes iDnes, Aktualne a jiné, není mezi nimi rozdílu.

Nebo si snad myslíte, že by někdo "pravdoláskařský" pustil oficiálně toto video z přivítání prezidenta Zemana v Číně?

Ne, to se spíše dozvíte o "pragmatičnosti". Dozvíte se, že Zeman použil Kellnerovo letadlo. Dozvíte se, jak prezidenta napadají nějací Ukrajinci a pravdoláskaři z pražského Majdanu. Dozvíte se o tom, jak našeho prezidenta pomlouvají ruští disidenti.

Ale už si nikdo z medialistů a propagandistů TOP09 nevzpomene na Kalouskovo sdělení Schwarzenbergovi při Zemanově inauguraci :

"Já se z toho prasete nezhroutím...."

Myslím, že "pravdoláskařský" mainstream má především strach. Strach mají i politici, pro které se píše.

Strach z budoucnosti.

Ono se jim totiž současné dění totálně vymklo z rukou.

Islamisté, Kurdové, Libye, Asie, Jižní Amerika a především Rusko se chovají úplně jinak, než bylo naplánováno.

Západ žije na dluh, na úkor budoucnosti a bez těchto "otroků" nemá šanci na pokračování blahobytu.

Proto ten dnešní strach...

Ohýbá se minulost a proto je problém se současností a s budoucností.

Příkladem může být např. nedávný, těžce tendenční článek na iDnes, kde pisatel nadšeně popisoval nový film hloupé pravdoláskařky Rudinské, která popsala komunistického disidenta Pavla Wonku jako konfidenta StB.

Nicméně tuto reakci už iDnes "zapomněla zveřejnit :

Pavel Wonka nebyl registrován jako spolupracovník StB, a proto nemůžeme mluvit ani o tom, jestli vědomě spolupracoval. Režisérka Rudinská nemá žádný důkaz, že Wonka udával, říká historik Petr Blažek

Veškeré toto počínání se těmto vyznavačům jediné "pravdy a lásky" jednou vrátí.

I s úroky.

A toho strachu se už, milí zpravodajci, jen tak nezbavíte.

Nemáte totiž čisté svědomí...

Stejně jako diskutéři s hlavou mezi americkými hýžděmi, s rukama nataženýma k Bruselu. Ti už ani nevědí, co je to vlastenectví. A tak kecají o vlastizradě. Pletou si pojmy, ale to bude právě tou neznalostí historie. Že, pane Pavle Černý.....:-)  O Vás toto totiž platí stoprocentně. To je poznat z Vašich "diskuterských" trollovských" výplodů. Přeji Vám hodně "úspěchů" na blogu iDnes. Vy sem totiž patříte. Máte tu hodně přátel. Vaše reakce na článek jsou totiž hloupé, arogantní a odpovídající myšlenkovému a morálnímu bahnu Vám podobných. Vůbec nechápete, proč jsem tento článek napsal zrovna dnes.

Díky Pavlům Černým totiž to Masarykovo "české století" v současnosti končí. (doufám, že se na něj díváte...., i když to nemůžete v životě pochopit)

Autor: Petr Fojtík | úterý 28.10.2014 19:10 | karma článku: 42,16 | přečteno: 15887x
  • Další články autora
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x