Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... co je fakt divný, je spíš to, že se na takových "slátaninách, polopravdách a spekulacích" dá tak dlouho honit karma a čtenost? o čem to svědčí a kam se v této zemi poděl zdravej rozum?8-oRv

12 4
možnosti
PB

...... su z teho taky vedle, ale prej se dá dlouho honit na portále iDnes, Novinky.cz, ČT 1, ČT24,- sice nevím kam se poděl zdravej rozum ale o něčem to svědčí !

2 2
možnosti
JP

To dá přece rozum, že hajlujícím nacionalistům a megazlodějům z řad ukrajinských "oligarchů" nic naše instituce (banky) nezabaví Ukrajinští megazlodji a podvodníci si přece nakradli miliardy dolarů zcela poctivě.. Musí to za ně zaplatit ti,( kteří za tu prašivou, vraždící neonacistickou holotu, připomínající svou ničivou silou Godzillu), co odsuzují nacismus a holocoust. Skutečnost, že to dnes táhneme s takovou sebrankou, je naprosto nepřijatelná, neuvěřitelná. To nemůže dopadnout dobře. Taková zvěrstva se vymstí..

3 8
možnosti
Foto

Pane, Petříku můžete mně vysvětlit,kde vzal pravý sektor odstřelovačské pušky, samopaly kališnikov, vysílačky?Pokud byste opustil bohapustou demagogii, tak byste zjistil, že v této věciproběhlo vyšetřování, které prokázalo, operaci řídil šéf SBU OleksendrJakymenko. Rozkaz k použití zbraní vydal exmistr vnitra Zacharčenko napokyn prezidenta Viktora Janukoviče.  Doakce bylo nasazeno 108 příslušníku oddílu Alfa podřízeného SBU. Dále do akcebyl nasazen oddíl  Berkutu. Odstřelovačis oddílu Alfa byli rozmístěni na budovách Chreščatyku. Do akce bylipravděpodobně zapojeni i příslušníci FSB. Pro jejich přítomnost svědčí záběry odstřelovačíchpušek, které měli v ostřelovači na budovách v ruce. To však nelzeprokázat, protože část důkazů byla ještě před zahájení vyšetřování zničena.Byli zatčeni příslušníci Berkutu (černá rota) kteří se k ostřelování demonstrantůdoznali. Oddíl Alfa měl za úkol zmocnit se budovy odborů, kde měla sídlo opozice.V budově odborů vypukl požár a tak se museli stáhnout. Vím, že nebudusouhlasit, protože pravdu nemáte rád.

12 3
možnosti
Foto

Je otázkou komu budete věřit.

Janukovyč uvádí, že se střílelo z budov, které měla obsazené opozice http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/332306-janukovyc-popira-ze-nechal-strilet-do-lidi-podle-komunistu-radikaly-platila-jeho-strana.html

Pokud vím, tak to zatím nikdo spolehlivě nevyvrátil a Janukovyč by přece musel být úplný hlupák, kdyby tuto střelbu nařídil. V chaosu, který na Ukrajině již tehdy byl asi nebyl žádný problém pro Pravý sektor získat odstřelovačské pušky či vysílačky.

Zajímavé totiž bylo, že byl Janukovyč násilně svržený několik hodin po dohodě o nových prezidentských volbách. Pozadí jeho svržení dodnes není objasněno, ale následovalo velmi rychle po střelbě do demonstrantů a policistů. Proč by policisté navíc stříleli sami na sebe? Vždyť to nemá logiku.

To, že byly nasazeny oddíly Berkutu je všeobecně známé. Že byli ozbrojeni je též známé. Ale s tím, kdo ve skutečnosti střílel to jasné není. Ale že se střílelo z budov obsazených opozicí uvádí více zdrojů a ne jenom Janukovyč.

3 6
možnosti
Foto

Karma R^

Jen dodávám, že v EU ani v USA není síla, která by soudila skutečné původce války na Ukrajině (de facto jako teroristy již odsoudili obyvatelstvo východní Ukrajiny a Putina).

Platí pouze právo silnějšího jako platilo vždycky, neplatí žádné zákony ani pravidla.

A mezinárodní soud v Haagu, soud pro lidská práva ve Štrasburku, OSN a podobné politické organizace soudí a odsuzují  pouze poražené nepřátele zemí NATO.

10 11
možnosti

Bohužel, na Putina jako hlavního viníka událostí na UA, zatím žádné páky nejsou..Rv

10 12
možnosti
MM

Tak jste rozšířil termín pravdoláskaři na celou Evropu. Tak teď abyste význam tohoto výrazu vysvětlil Portugalcům, Italům, Holanďanům, Francouzům a vůbec všem obyvatelům Evropy. Jde o to, aby netápali a měli jasno.

8 3
možnosti
PB

.... šak voni jasno maj, - Václava Havla zná přeci celý Svět V!!

3 0
možnosti
MR

M49i17l60a21n 94R72a91d10e77k

17. 8. 2014 17:59

co takhle vudci separatu? Jsou to rusove, Strelkov dokonce vyznamenany rusky dustojnik. Novopeceny vudce separatu se nechal slyset (on, nikovi valecni stvaci volstrytu) ze dostali poslilly z Ruska, a dobre vycvicene. Jeste neco vam chybi?

16 3
možnosti
Foto

Ano chybí mu. Schopnost racionálního myšlení. Obávám se, že pan Fojtík je už na hospitalizaci.

13 11
možnosti
ZB

Pane Fojtíku,Klimko skutečně dnes jedná v Berlíně s evropskými diplomaty.Zase Vám vypadla jedna důležitá informace,která se asi nehodila.Klimko jedná s ministry zahraničí Německa,Francie a RUSKA.

7 1
možnosti
KH

K98a76r56e58l 77H29o20r58á85k

17. 8. 2014 18:07

A co to mění na oné podstatě? 

Ukraine calls for NATO military support

http://www.youtube.com/watch?v=LkDZKtzy_gs

4 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x