Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R39a51d75e76k 20J40a53r97o25š

19. 8. 2014 21:41

No, já teda nevím, ale zrovna Drtinová a Veselovský byli mainstream non plus ultra, Drtinová navíc brutálně nesympatická a Veselovský lehce ekonomicky nedovzdělaný a leckdy "tápající". Jak by řekl Švejk: "Obouch není žádná škoda".

A politické ubohosti a trapnosti dua Šimek + Bubílková mi už tuplem není líto...

1 0
možnosti
PN

nazdáááár Fojtííík;-D;-D  jak je starý kolaborante?

3 1
možnosti
Foto

Režim mele z posledního, tatk kope kolem sebe. Doufejme že brzy dostane ránu z milosti a pak se i jeho propaganda odebere do věčných lovišť. Ajak už to bývá, budou ti samí lidé plkat něco úplně jiného, než plkali předtím.

2 2
možnosti

Který režim, soudruhu Macku?

2 2
možnosti
ZM

Klidně mažte. Je to váš blog. Co je komu do toho?

2 0
možnosti
MP

Již mnoho let chybí na obrazovkách imitátoři jako Jablonský. Není to náhodou cenzura imitovat politiky??

1 1
možnosti

Asi moc na telku nekoukáte, což? To vám chválím....

2 1
možnosti
MN

Ctu vase clanky a vim ze vas stejne jako mne zlobi bezpravi, nasili, lez a neschopnost udelat v tom nejakou zmenu. Jsou nektere veci se kterymi s vami docela nesouhlasim, ale mate pravo na svuj pohled na vec i nazor, ktery nema nikdo pravo vam brat, natoz ti, kteri by nejradeji aby byla  znovu cenzura, jim totiz chybi onen jeden generelni spravny a vyssi moci dany, nazor. Ono se tak zije snaze, protoze hledat argumenty a dukazy o tom, ze nemate pravdu je pro nekoho slozite! Kdyby si ti kritici treba jen precetli ze ve svych clancich je moje kritika zamerena oboustranne, ze lituji zabitych separatistu, ale i vojaku UA, ze lituji ze vseho nejvic tech civilnich obeti, lidi, kteri valku nechteji ale byla jim vnucena a dohnala je kulka nebo strepina. Lituji toho, ze se lidi misto toho aby se domluvili, vrazdi. Je otazka kdo to zacal a kdo to plati?  Vime jak zacal Majdan jake byly z pocatku protesty a jak to najednou raketove vygradovalo, vime i ze to stalo pet miliard dolaru, vime i ze baronka z EU si vyslechla to, ze na Majdanu nekdo strilel z jedne pusky na obe strany aby vyprovokoval konflikt. Vime kdo zacal se sankcemi, vime jakou si vzal legendu kvuli cemu. V budoucnu tohle bude objasneno, pokud nebude mit tahle nebezpecna hra za nasledek valku!

2 3
možnosti
MN

z trochu jineho soudku, kritika snad ani nevadi, pokud je podlozena argumentaci a fakty, tedy nezpochybnitelnymi fakty. Pro nektere diskutery a blogery vsak je tohle problem - oni si vas oznaci za nepritele, nediskutuji - oni vas v diskusi osocuji a pak se divi, ze mnozi blogeri prave kvuli nim zrusi diskuse. Dnes mne poctil svym clanekem pan Nadvornik, je to svym zpusobem pro mne reklama, protoze kdyz se objevi v nadpisu vase prijmeni tak co vic muzete chtit, tim vic lidi si vas vsimne a bylo to poznat i ve ctenosti a narustu karmy. Neberu mu jeho nazor, nicmene zkuste se podivat na jeho diskkusni prispevky a treba vyhledat jeho blogy. Prispevky jsou bez argumentu, bez snahy o dialog  - proste budete pro nej putinista, vlastizradce a co ja vim co jeste, a to jen proto, ze nema dostatek argumentu aby vas nazor jimi zlomil. Myslim si, ze i vas v brzske dobe ceka blog na vasi adresu pane Fojtiku ale to je jen reakce tech nekolika lidi tady, kteri se stale opakuji, kteri nevydychaji jiny nazor nezli ten jejich a ten jejich je v podstate ten propagandisticky. Drzte se sve pravdy a pouzivejte argumenty a dukazy. Je to celkem jedno jestli o vas nekdo napise neco negativniho, protoze tyhle blogy se miji ucinkem, tech uvazujicich lidi, kteri vi ze demokracie je o dialogu je porad vic a to je dobre.

4 4
možnosti

Obávám se pane Fojtíku, že nemáte pravdu, opět. Nicméně by to bylo jistě  perfektní za to tlachání zde, brát nějakou tu kačku. A za ty zarputilé důchodce příplatek...:-)

1 6
možnosti
PS

P45e25t50r 55S86k50á24l22a

19. 8. 2014 12:39

Vy můžete být přesvědčený, že "do akce" jsou zapojovány přímo armády všelijakých trollů a "diskutérů", kteří jsou placeni mainstreamovými médii, já zase mohu být přesvědčený, že Vy a Vaši příznivci jste placeni Moskvou. Oba budeme mít své přesvědčení stejně málo podložené.

10 3
možnosti
Foto

J84o85z16e83f 28N31o52v79a16k

19. 8. 2014 21:26

Navíc o placení trollů Moskvou (hlavně na amerických serverech) existuje několik celkem důvěryhodných zpráv.

1 0
možnosti
JC

Nenechte se otrávit.

Je přece přirozené, že po Vás eurohujeři i antirusisté jdou, není na tom nic překvapivého. Tak se tím nestresujte a diskusi ke svým článkům nečtěte do doby, než Vám bude umožněno zase do ní vstupovat.

Oni ať si pindaj...

8 1
možnosti
JR

J29a68r64a 59R45a47n51k

20. 8. 2014 3:12

Hosi, bude to legrace, az to zase padne a oni Vas ostrihaji a polepi perim,  tak se po valce zachazelo s kolabornty ve Francii, "jsme jini", nebudem nikoho veset na lucerny je ovsem nase heslo....jsme na rozdil od Vas humaniste;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x