Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Jelikož jsem v blogu jmenován, tak se vyjadřím, i když o moc nejde. Pan Béreš se chodí na blog bavit jako většina z nás. Diskutuje, ale neustále do toho motá komerční sebepropagaci. Osobním napadáním blogerů a diskutujících se také příliš nevyhýbá. Takže věnoval-li mu pan Fojtík blog, je to pravděpodobně z toho důvodu, že pan Fojtík někde vypěnil a nemůže diskutovat. Pan Fojtík je plodným blogerem a na konfliktní témata, proto si nachází celou řadu nepřátel.

Pan Béreš na svém profilu má upoutávku na na osobní komerční aktivity, tak lze o nich diskutovat. Z mého pohledu na nějaké manipulaci s jinými lidmi nic špatného není. A je to jenom taková falešná moralita. Většina chlapů je do manželství zmanipulována a mají pocit vítězství. To je umění žen. A to je jeden malý příklad manipulace. Je to jenom potvrzení toho, že konspirace je běžnou denní činností, které se ve větší nebo menší míře dopouští většina z nás. Akorát někteří si pod pojmem konspirace představí pouze illumináty, protože dál jejich vědomosti nesahají.

Já jsem se v diskuzi s panem Bérešem podivil, že obrazně řečeno nabízí čočku a prodává fazole. Když vám to udělají někde na krámě, radovat se z toho nebudete. Diskuzi o souvztažnosti mezi názvem díla a jeho obsahem si otevřel on sám.

Takže přeji všem pohodovou konfliktní manipulaci a konspiraci. :-)

2 0
možnosti
DA

Mě zaujalo PS2. Fojtík sám prodává e-knihy či spíše snůšky žv.. pardon, blogových článků na netu po padíku, ale knihu pana Béreše  prostě ukradl?

7 1
možnosti

Vidím, že tady zase prudí ta zapšklá a zlá ženská. :-/ Nezlobte se, vím, že vám to všem bude nesmírně líto, ale já odtud mizím! ;-)

9 0
možnosti
JC

Nebuďte, Vladane, na paní Součkovou tak zlej.:-)

4 4
možnosti
RJH

Nic takového jako "ajuváda" neexistuje. Jde o ájurvédu. Koho vy chcete kritizovat, když nejen že neznáte pojmy, s nimiž pracuje, ale ani je nedovedete správně opsat? Také čtyři typy temperamentu, odvozené původně právě podle uvedených čtyř tělních tekutin (cholerik, flegmatik, melancholik a sangvinik) používá psychologie dodnes. Já na tyhle coachingy a podobné vymoženosti moc nejsem, ale když vidím tu vaši "recenzi"... No... :-)

15 0
možnosti
JN

To zas bude PS187. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Já chápu, že Vás to štve. Vám se taková manipulace ne a ne podařit.

11 1
možnosti
MS

Zase autorův typický článek. Sám o sobě nebo o blogerovi, co má jiný názor. Ostrakizace jako řemen. Pište o nějakých zajímavých tématech.

8 0
možnosti
Foto

No co, Petře, ušetřil jste nám peníze. Za to karma.

5 5
možnosti
ZM

Ale až pan B. napíše knihu o outsourcingu, tak mě od koupě neodradí ani pan Fojtík.

0 2
možnosti
ZM

V jakém jazyce je ta kniha napsána? Česky, slovensky nebo východniarsky?

1 4
možnosti
MS

Psát recenzi knihy, k jejímuž autorovi cítíte nenávist, to není moc dobrý nápad. Výsledek je zpravidla takový, že ze sebe uděláte ještě většího (doplňte si sám), než jste. :-)

14 2
možnosti
JD

Souhlas,

určitě se o takové recenzi dá říkat, že je objektivní..... ;-)

6 0
možnosti
Foto

Ó, jaká blahoslavená autorova nadřazenost!

8 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x