Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...on už si to uvědomuje váš fanklub...že ve vašich textech aby pravdu prstíkem hrabal....například pan Vysočan se někde dole tetelí blahem nad tím.... že jste nelhal ...a  že slovo "čečensko" skutečně JEDNOU v té vámi zmíněné diksuzi našel.....a na základě to vyslovil tezi že máte pravdu....podivuhodné....

2 1
možnosti
MM

PS pro autora. Oprava zastávky Tišnov na Těšnov na věci nic nemění. Ani tam dvaadvacítka nikdy nejezdila. Podstata mého upozornění je ve věrohodnosti vašich sdělení, viz vaše včerejší burka a Šabatová. Lhaní a desinformace jsou základem vašich článků.

4 1
možnosti
ZM

Nevěřím vám. Čekám na Járu Rank a její odkaz na věrohodný zahraniční server.

Pak se uvidí.

2 0
možnosti
PB

....... panenkomarjá;-D, je tohle vůbec možný ?!?,- ale von je nakonec ten Ziegler docela vtipnej, - ty šaliny a bankroty može spojit enem humorista .... nebo totálně vypatlanej borec !

6 0
možnosti
MM

Pokud to bylo v Praze a bez problému jste cestoval dvaadvacítkou z Bělohorské na Tišnov, musel jste mít speciální spoj. Tramvaj č.22 takovou trasu nikdy neměla. ;-(

0 0
možnosti
VH

Hrubá logická chyba již v nadpise.  J e   t o   n a o p a k .   Nikdo není v bankrotu proto že kupuje staré tramvaje (nákup starých tramvají /namísto nových/ nezpůsobí bankrot). Města kupují staré tramvaje, autobusy, etc.   p r o t o, že jim hrozí bankrot (v bankrotu již zpravidla nic nenakupují).

  Jedno, kterým měst světa se to týká.

0 1
možnosti
MP

Nevím, že by byly v bankrotu státy, které nakupovaly starší zbraně a letouny. Není přání otcem myšlenky?

2 0
možnosti
Foto

Zato vy jste chytrej jak rádio Jerevan.

1 5
možnosti
PV

Celkem nechápu, proč vámi zmíněného autora čtete? Je to jen o zášti a zvláštní antipropaganda ve stylu Rudého práva. Tam myšlénku nehledejte.

8 2
možnosti
VL

Máte pravdu, že to, co pan Fojtík řadu měsíců píše je v zásadě zvláštní antipropaganda ve stylu Rudého práva. Myšlenku tam opravdu hledat netřeba. Ale princip je v tom, pane Vysočane, že čáry bratrstva Kočičí pracky a černé magie je vždy nutno velmi důsledně odklít!

4 2
možnosti
VL

Píšete:

"Žít na dluh, to je to největší svinstvo, které zavedl evropský socialismus."

Vážně?

A to mi tedy povězte proč to Vaše Rusko zbankrotovalo jako stát v roce 1998? To nevíte? A co Vy vlastně víte? A to nemluvím o tom, že zbankrotovalo i v roce 1918, ale to mělo poněkud odlišné důvody než ten průšvih a insolvence státu v roce 1998!

Viz též:

http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_bankrot

Když bude budižkničemu Putin pokračovat ve své jízdě, tak to brzy Rusko čeká znovu!

Nejenom tedy města, ale celý stát. Ono v některých menších městech za Uralem ani zbankrotovat nelze, protože kde nic není, tam ani čert nebere!

1 5
možnosti
JS

Pane Fojtíku,tentokrát výborný článek.Ode mně karma.R^ A jinak pan Ziegler produkuje moc žluči.Asi mu žlučník nepracuje jak má.;-D

4 1
možnosti
PV

Je to jen takové obrácené Rudé právo.

2 1
možnosti
Foto

pane Fojtíku, co se týká zaslepené jednostrannosti a překrucování faktů, nemáte si s panem Zieglerem vůbec co vyčítat.

A opět útok na inteligenci těch, co myslí jinak, než vy.

Starého psa novým kouskům nenaučíš.

4 3
možnosti
Foto

přesně, pan Fojtík se v podstatě dívá do vlastního zrdcadla, a nelíbí se mu to...

2 3
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x