Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nojo., při minulých volbách přiklusalo 18% voličů. Teď se zvýšila důvěra v ty, kteří podporují nácky na Ukrajině. To bude hlasů!

0 0
možnosti
MR

M21i65l42a27n 50R96a64d95e68k

11. 9. 2014 18:47

;-D;-D;-D;-D ted se ozval Strelkov, prectete si to to vas trefi slak. On chtene ci nechtene sveho gosudara odhalil jakozto  lhare kdyz tvrdil ze rusaci na Ukrajine vubec nejsou ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
KV

K39a37r46e45l 67V67o47v19e89s

11. 9. 2014 14:33

Kalousek a Juncker mají společný koníček. To je známé.;-D

3 0
možnosti
Foto

Vážení, pana Černého nezlobte. On asi dnes vstával dolními zády napřed.

K blogu - z pana Fojtíka konečně jednou vypadla střepinka pravdy. Ano, díky (vinou?) Putina  se EU konečně trochu probere z mrákot. Jakož i USA.

3 1
možnosti
KV

K79a83r89e95l 16V96o23v28e53s

11. 9. 2014 14:36

Mám obavu, že USA a EU už nic neprobere, maximálně se nakonec pustí do sebe.

2 0
možnosti
SN

:-)  Sleduji v diskusi hádku o to, či byl Kalousek ministrem obrany, nebo nebyl !  Chybička se vloudila a autor tohoto výroku si to v zápalu boje neuvědomil. Řada už z principu odporujících diskutérů na tom postaví svou oponenturu a je to marné jim vysvětlovat. Obdivuji p. Černého, že s takovými trolly ztrácí čas. 

    Je všeobecně známo, že působil jako náměstek ministra obrany za lidovce, ale spíš byl  nejmenovaným ministrem.Objevilo se hodně nepříjemných věcí o kterých se všeobecně ví, některá rozhodnutí stála i lidské životy, nehledě na předražené zakázky, jejichž výtěžek mizel v kapsách spřízněných. I když to bylo šetřeno, nikdy nic nebylo prokázáno a chemik Kalousek se s tím okázale chlubí. Je prostě chytrý, myslí dopředu a jeho dar výřečnosti je ohromný. Jsou si velmi podobni s blahé paměti Bémem. Rozhodovali, ale nic nikdy nepodepsali! Na to měli podřízené. Oni jen sbírali ovoce svých rozhodnutí ! R^R^R^

4 4
možnosti
Foto

Tak jsem měl chvíli času a utratil jsem ho. Kalousek opravdu byl ten, co na MO rozhodoval, i když nebyl ministrem.

6 0
možnosti
JC

Článek se Vám povedl, máte karmu!R^

Ale prosím Vás, opravte si tam u toho Kalouska jeho funkci - byl "jenom" náměstek ministra obrany. Jenom aby nemusela tady spousta moudrých diskutérů donekonečna omílat tento Váš omyl anebo překlep jako "strašlivou lež".;-)

4 2
možnosti
Foto

Musíte vést velmi nepovedený život. Neštěstí se z vašich blogů jen sype.

Vlastní neschopnost svádět na EU,  ,,fašisty" z Majdanu a hajlujícího Jaceňuka je cool, nepochybně to někdo méně chytrý ocení. Ještě chybí hláška, že nás v roce 1968 vlastně okupovali Ukrajinci a Ukrajinec Brežněv, takže Rusové v tom byli nevinně. I to už jsem od ,,historiků"(hysteriků) slyšel. Kdybyste místo těch okecávacích kydů raději napsali krátce a stručně: Milujeme Putina, vše co činí dobře činí, je statečný a moudrý a my potřebujeme Vůdce.

Jo a skolil tygra.

nebo to byla veverka?;-D

8 2
možnosti
Foto

Ne, toho tygra drží za chlupy s. Nigrin.

Pro Fojtíky platí: "Kdybychom žádného nepřítele neměli, museli bychom si ho sami vymyslet."

4 2
možnosti
MM

Co Zaorálek a Kalousek ukazuje, ale Putinová držtaška tuneldědek Klaus už se vyjádřil.;-D

4 3
možnosti
Foto

R^Jedno je jistý - EU v současný podobě potřebuje "perestrojku" ;-D...Což vlastně ani není k smíchu, nýbrž k pláči;-(..Takže Putin není až tak od věci...

6 3
možnosti
MM

Slizký skřet Putin nikdy nebyl od věci. Kovaný KGB ví, co dělá. Na to má lidi, kteří propagandou, demagogii a lží zdolají slaboduché, proti němu je Goebbels obyčejný šňurkař.

6 4
možnosti
MP

Všechno zlé je k něčemu dobré. Snad až se bude po novém roce propouštět kvůli sankcím, a až lidé pochopí zdražení plynu kvůli sankcím, nebo dokonce zimu  bez plynu.... Pak snad ubude eurohujerů. Hujerům nevadí, nebo dokonce vyhovuje, že EU zvyšováním daní dokonce zdražuje cigarety, dětské pleny... Hujerům nevadí, nebo dokonce vyhovuje, že EU nám diktuje, jak má vypadat služební zákon, o vysavači a splachovači ani nemluvě. Hujerům nevadí, že z příkazu EU, ze svých daní, musí někomu platit kolem pěti tisíc na kotel...8-o

9 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x