Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Samozřejmě, že máte pravdu. Problém nevidím ve Vaší argumentaci. Ten je na straně těch, kteří jsou neustále přítomni na síti, aniž by chodili do práce. Je smutné, abych jako pracující starobní důchodce platil daně na ty, co jsou o generaci až dvě generace mladš, než paraziti, kteří jsou schopni nepřetržitě reagovat na příspěvky těch, kdo doufají, že podplacená  "protirusá smetánka" hne prstem, aby pomohla našemu státu ve vzorném placení daní. Naši škůdci kritizují Rusy, aniž by si uvědomili, že (i) z jejich daní žije nejen parlament, důchodci, hasiči, policajti, učitelé a další, kdo si myslí, že od vzorných odsuzovačů Putina by měl být nějaký užitek, kromě válečných štváčů. A tak jsem se naštval natolik, že válečné štváče nechci ani vidět, ani slyšet. Táhněte ke své, po zuby ozbrojené, holubici míru!

0 8
možnosti
PD

Vidím, že proti ruské propagandě jste zcela bezbranný. Co ty kamiony přivážejí a co odvezou ví jen nemnoho vyvolených, v každém případě se Putinovi a Lavrovovi nedá věřit ani slovo.

7 1
možnosti
Foto

J66o23z97e14f 43N42o37v78a71k

13. 9. 2014 20:09

To vypadá, že pana autora v té Syrii rekrutovala GRU.

7 1
možnosti
MM

"Ale nějak si nedovedu představit, že dostihnou vedoucího pelotonu Putina. Bez helmy, s tygrem v zádech, na řídítkách labuť a se sibiřským medvědem v kapse.."

Příznivci a odpůrci autora, považujete toto ještě za normální?

9 0
možnosti
RB

Ta posledn věta mě dostala. Ten titulek článku na Idnes je opravdu šílený :-/

1 0
možnosti
Foto

Jen se nesmele zeptam tech, co na pana Fojtika nelitostne utoci,"kde je ta humanitarni pomoc Donecku ktera mela prijet z Kyjeva?" Jedou tam snad podle nejakych map z dob, nez se mapy zacaly vyrabet? Maji auta v opravnach? Kde jsou? Oni totiz jeste nedojeli, nebo mam spatne informace? Vyvedte me z toho "husteho lesa nevedomosti".

11 5
možnosti
MP

Přemýšlím, kolik zisku pro sebe mají neziskovky.;-D

6 2
možnosti
Foto

Obycejne to dela okolo 75% ze vseho, co vyberou., Zbytek pak predstavuje drobecky ze stolu.

9 5
možnosti

Nevím,ale už nějaký čas si při čtení autorových blogů připadám, jako bych četl hesla z nástěnky na temné chodbě léčebny pro mentálně postižené....má někdo stejný pocit??

15 5
možnosti
JK

No, teď ještě ty historky ze Syrie ... jestli on tam nakonec nebyl s panem V. Kroupou. ;-D

357

0/−1

doporučit

5 6
možnosti
Foto

Česká televize, financována z koncesionářských poplatků, založila neziskovou organizaci "Člověk v tísni", aby podporovala politické záměry vedení Čtv. Tyto záměry jsou koordinovány s lidmi, kteří Čtv ovládají - (jsem korektní, tak nebud Knížete jmenovat). Každý, kdo platí za televizi tedy podporuje politické a ideologické diverze  v zemích jako je Ukrajina nebo Novorusko.

7 12
možnosti
Foto

Co je to Novorusko?

3 0
možnosti

William Strannix musí blednout závistí :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x