Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jak nazýváte vraždění, rabování a únosy  a dokonce mučení proukrajinských činovníků na území separátu VY, pane Fojtík ? 8-o

4 0
možnosti
JH

Pane Fojtíku, v podstatě Vám fandím, ale pište srozumitelněji. Ne, že bych byl úplný blb. Popište vlastní myšlenky a neopisujte od někoho citáty. Citovat někoho je snadné, napsat vlastní myšlenku již těžší.

3 0
možnosti
Foto

Vlastní myšlenku? Ještě nedorazila z Kremlu.

2 2
možnosti
Foto

ach jo, když on nikdo tu vaši ironii ne a ne pochopit.

Budete muset ty čtenáře asi vyměnit.

5 1
možnosti
Foto

Myslím, že i kdybychom brali jako základ novodobých ukrjinských pověstí o jednom batailonu tu učesanou verzi Idnes, tak by se stálo za to zeptat se pana Palaty, zda si uvědomuje, koho na té Ukrajině také podporuje a proč.

4 3
možnosti
MM

Pane Fojtíku, mám takové tušení, co když synci z ruské armády užívajíc wellness pobytu na Ukrajině se nudí a to víte synci mladí, převlečou se do munduru Ukrajinských fašounu a vyzkoušejí si trochu té válečné zběsilosti. Nakonec u Putina s KGB vyspělostí je dnes možné úplně vše. A Putinovy a celému obecenstvu to konečně potvrdí, že s těmi fašouny měl vždycky pravdu. Herec, který režíruje světovou podívanou.

9 2
možnosti

A pročpak se stejně nehorlíte pane Fojtíku i nad druhou stranou konfliktu?  Vy přece nikomu nestraníte, že? Co je to asi za zrůdičky, kteří si jdou zastřílet na lidi ve svém osobním volnu a dovolené, jen tak, pro radost...?

9 3
možnosti
LC

jasně, ale , já bych paní autorku přeci jenom pochválil za článek, za odvahu, uvědomte si pane Fojtík , že si vydělává na chléb náš zdejší jako účastník závislé činnosti, zaměstnankyně a Vy naopak jako nezávislý a vyděláváte si inak, jenom doufám , že jsem nenapsal něco blbě, málem jsem přišel o možnost diskutovat a zrovna na toto téma, nevím, není to mimo téma, nejsem sprostý a neopakuji se, neurážím , tak už nevím

2 6
možnosti
RF

Dnes jste to napsal tak trochu i za mne. :-)

Jen si budu muset precist neco od Brodskeho. Ctu sice hodne, ale toto mi nejak unikalo. Tak snad to bude stat za to. Jinak preji hezky vikend!

3 1
možnosti
ZB

Pane Fojtku co takhle napsat:Na obou stranách konfliktu bojuje i pěkná verbež,která je skoro pořád ožralá.To si opravdu mysilte, že na druhé straně se nikdo neožirá,nežvani hovadiny, nevyhrožuje a nekrade?Proč vidite ty špatné jen na jedné straně?Na druhé jsou snad andělé?Druhá strana snad nemá zbraně a nezabiji nevinné lidi?

12 1
možnosti
RF

A v tom je ten problem. Bojovat se totiz vubec nemuselo! Takze proc to vsechno? Strili se snad ve Skotsku a Katalansku? Vyhrozuje jim nekdo atomovou bombou a vyhlazenim? Vyhlasil Madrid a Londyn ATO? Mozna se ale vse vyresi az Londyn jmenuje Skotskym guvernerem treba Abramovice...... Podobne jako na UA. K cemu volit samosparvu. Volby jsou jen ztrata casu a penez. Lide budou nakonec radi a s nadsenim zustanou ve svazku VB.

3 1
možnosti
MM

Jo, jo Ukrajinští fašouní na Ukrajině řádí jak černé ruky, zatimco synci z ruské armády si užívají wellness pobytu na východní Ukrajině a opáluji se, jak pravil ředitel zeměkoule Putin. Inu taková bestiální nespravedlnost.

12 3
možnosti
MP

jj solárium "hořící tank" to je hit sezony. Ten vás opálí tak že po ničem jiným už ani nevzdechnete.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x