Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Evropa se stává nebezpečnou, protože někteří její občané přišli o rozum. Zejména jistí blogeři, o komentátorech nemluvě.

Již Jiří z Poděbrad usiloval o spojenectví evropských států, aby tak Evropa lépe odolávala různým nájezdníkům. Máte pravdu v tom, že každý obranný pakt je pro agresory nebezpečný.

0 0
možnosti
LC

co to je ? žijí tam obyvatelé ruské národnosti, mluví rusky, 7 měsíců tvrdě bujují za svou věc a plno jich položilo životy za svoje území -Novorassia

ještě mě napadlo , že by NATO mělo humanitárně bombardovat Moskvu jako Bělehrad

1 3
možnosti
Foto

Tak k té "Novorassiji":

Budete-li hledat na mapách, tak marně. Pan Šejna mě tuhle upozornil, že v Praze je ulice Novorossijská. Což podle něho je důkazem, že taková země existuje. Protože je v Praze asi osm ulic Valašských, jest to tedy důkazem, že existuje  Valašské království. I moje Turnovská republika existuje, neb v Praze je ulice Turnovská (i když mě kvůli tomu někdo zhanobil).

I když jsem to nenašel, mám pocit, že kdesi v Rusku je děrevňa jménem Novorossijsk, kdesi jsem na to narazil. Od toho je odvozeno jméno té ulice - i její délka odpovídá zmíněné velikosti.

Už to mám - je to přístavná město:

Novorossijsk je přístavní město v Ruské federaci. Leží na jihu evropské části země na pobřeží Černého moře. Administrativně náleží ke Krasnodarskému kraji, historicky pak ke Kubáni.

Prvním starostou Novorossijska byl český lékař P. Penčul, jehož přičiněním byla postavena nemocnice, divadlo, vodovod, silnice, bylo zavedeno elektrické osvětlení(převzato ze stránek MZV ČR).

Mapa: http://www.mapa-mapy.cz/mapa/novorossijsk-krasnodarsky-kraj-rusko/

Je naprostý nesmysl spojovat toto jméno s nějakým územím na  východě Ukrajiny.

2 2
možnosti
LC

opolčenci si Novorasii vybojovali, je jejich a mají to ve svých rukách, čas pracuje pro ně mají uhlí, plyn, průmysl,souseda , který jim pomáhá

2 3
možnosti
RF

Nepracuje pro ne. Chteli lepsi zivot a zbavit se oligarchu. Janukovicova syna, ktery je podporoval v prvni fazi, se sice zbavili, ale Achmetov a dalsi tam maji sve majetky a plany take. A neni zdaleka sam. Jejich podpora separatistum nebyla a nebude zadarmo. Kdo vi jak to tam dopadne, ale dobre urcite ne. Kyjev ma velke problemy take. Bez plynu a bez uhli pred topnou sezonou a fanaticke nacionalisty, ktere nekontroluje, na krku.

2 1
možnosti
JR

J39a49r77a 31R51a32n61k

15. 9. 2014 1:50

"Je to přesně deset dní, kdy můj blog "Ano, svět se kvůli kyjevskému převratu stal nebezpečným" byl přesunut z hlavní stránky mezi soukromé blogy proto, protože prý nerespektoval nařízení psát o Ukrajině pravdivé a pouze podložené informace"....

mate pocit, ze Vas nekdo pronasleduje, vidite za sebou stiny?

3 3
možnosti
RF

Jaro, neni to o pronasledovani. Bohuzel pan Fojtik ma pravdu kdyz rika, ze iDnes s nerelevantnimi a neoverenymi informacemi manipuluje naprosto běžně. Pokud budete cist zpravy a sledovat televizi doma, v nemecku?, tak ten rozdil uvidite sama. Nedej boze pokud si to poskladate z vice zdroju. To pak budete opravdu koukat.

3 1
možnosti

citát ..."žádným oficiálním důkazem (ze satelitu, či od tajných služeb)..."

autore, už někdy někdo na světě viděl oficiální důkaz od tajných služeb? Nonsense ....

4 0
možnosti
Foto

Operovalo se s nimi při zasedáních Rady bezpečnosti v kauze Kuba, Irák.

3 0
možnosti
PZ

Je vidět, jak rusofilní pátá kolona vlastizrádců začíná být zoufalá z toho, že zde nedokáže plnit své zadání a většina české společnosti se nehrne do náručí autoritářského a životy lidí zcela záměrně (a ještě s pocitem oprávněnosti k tomu) velkoruského dubiska.

5 2
možnosti
Foto

Abyste dlouhodobě začal vyhrávat, stačí na svou stranu pro počátek získat tak zhruba 10% dospělé populace. A to už je tak významná část, že se stojí o ní ucházet ve volbách. A těch deset procent rusofilové mají?

1 0
možnosti
RH

Obranná organizace musí být nebezpečná, jinak by asi těžko mohla plnit obranné úkoly. Jak dopadají země, které nejsou v NATO, vidíme na příkladu Ukrajiny nebo Gruzie. Kdyby byla Ukrajina v NATO, tak žádný konflikt neexistuje..

6 3
možnosti
AM

.......... právě by probíhala bitva o Krym.

3 3
možnosti
MM

Tož pane Fojtíku, už se s tím smířte, že Ruští vojáci jsou na Ukrajině podle Putina na wellness pobytu a užívají si sluníčka na Doněcku, kdežto Ukrajina se dře s dary zbrojních vehiklů z NATO, aby vašouni mohli dále řádit. Jinak s vámi souhlasím, že na této planetě je nějak živo a nebezpečno, když islamisté veřejně v seriálu podřezávají jednoho člověka za druhým, jako malá kůzlata a dokonce vyhrožují celému západnímu světu a jen Rusku ne.Vy to máte postaveno naopak. Celý západní svět hrozí Rusku a vy Putina bráníte až do roztrhání těla. To vám povím, nadřete se.

9 3
možnosti
JP

Evropa se stává nebezpečnou díky Putinovi a jeho imperiálním choutkám. Ale také díky liknavosti některých členů EU včetně ČR v přijímání důrazných a včasných opatření proti ruské rozpínavosti.

10 2
možnosti
JB

Kdepak,žádná karma.

Dokonce nadpis článku je nesmyslný.Pokud víme,tak na Ukrajině se pohybují zcela bez ostychu ruští vojáci,podle Kremlu jsou na dovolené.

NATO naopak svá vojska na Ukrajině nemá.

Nadpis článku by měl znít: Evropa je ohrožena díky choutkám V.Putina.Tečka.

21 6
možnosti
Foto

Pokud víme,  ... ale my to nevíme, Alespoň já ne.

5 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x