Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Bohužel je to tak. Karma!R^

1 0
možnosti
MP

Stejně jako bylo pozdě v 38mém na zvláštní status Sudet viďte.. viz třetí a čtvrtý plán a mise lorda Runcimena

0 0
možnosti
JP

Vážený pane Fojtíku,

   Jsem rád, že se konečné na Váš příspěvek nenalepili v hojném počtu provokatéří, co nedokážou diskutovat, jenom svými výkřiky znechucují diskutéry. Chtěl bych požádat ty slušné z nás, kdo touto diskuzí opovrhují díky výkřikům provokatérů, jež se skutečně nedají okomentovat jinak, než opovržením a ústupem z portálu ohroženým idioty papouškujícím lži USA a EU "mírotvorců". Pište, prosín vás v hojném počtu. Nenechte se zhnusit provokatéry, kteří mají k dispozici celý den na servírování nestoudných lží, jimiž by nám rádi vymývali mozky. Osobně jsem zcela bezbranný vůči těm, kdo zaslepeně hlásají své idiotismy, aniž by evidentně chodili do práce. Přicházím z práce domů unavený a když nahodím PC většinou zjištťuji, že banda flákačů, co mohou psát v podstatě non stop, zamoří jakoukoliv diskuzi svými nechutnými bláboly. Mám podezření, že to jsou placení provokatéři. Kdo jiný by je mohl živit, aby si vystačili pouze s úsečnými žvásty po celý den. Mám odporný pocit, že tyto existence živím ze svého, jako pracující starobní důchodce. Že se ti flákači nestydí! Ať zde jeden každý z nich napíše, čím se zabývá, co dělá a kdo ho za desítky až stovky  blábolů na netu denně živí. Oni totiž stačí zaplevelit diskuzi desítek blogerů i zpravodajských článků pod svým jménem dennodenně. Nemůžu brát tyto živly jinak, než jako podplacené flákače. Je mi líto, vy paraziti, u mne máte vymalováno!

0 1
možnosti
MW

kdo chce na ukrajině rusko ať jede do ruska!!ať rusko vrátí krym ..!!

2 2
možnosti
Foto

Strana regionů se nezúčastní mimořádných voleb do ukrajinské Nejvyšší rady 26. října, sdělil tajemník předsednictva této strany poslanec Boris Kolesnikov.

Zdůraznil, že Strana regionů nemá morální právo na účast ve volbách, když téměř 7 milionů voličů na jihovýchodě nemá možnost hlasovat.

12 0
možnosti
LJ

A proc nemaji tu moznost?

2 1
možnosti
Foto

Ukrajinští politici dostávají strach z toho, že by mohli za své válečné zločiny pykat.

9 6
možnosti

Mohou být v klidu, pokud nesedí násobně větší vrah Putin.....

5 5
možnosti
Foto

Hlavně jak mají občané na východní Ukrajině něco vůbec věřit? V r. 1991 kyjevská vláda slibovala, že na Krymu proběhne tzv. třetí referendum o možnosti vyhlásit nezávislost. V průběhu času začala naopak autonomii omezovat.

Je příznačné pro rusofoby, např. pány Kavku a Palatu, že nám tento nenaplněný příslib nikdy nepřipomněli.

19 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x