Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono to chce znát občanský zákonik, který něco říká o možnosti požádat o vrácení daru, když se obdarovaný neslušně zachová vůči dárci.

Nikdo nemůže pochybovat o tom, že Rusko věnovalo Ukrajině od r. 1694 téměř celou Ukrajinu. A pokud se tedy dnes přerostlá Ukrajina chová vůči Rusku a Rusům velmi arogantně, rozvádí se a vstupuje navzdory protestům do jiného manželství, není divu, že si Rusko a Rusové berou své dárky zpět.

Je to v souladu s dobrými mravy. Bez Ruska by Ukrajina se ani nenarodila.

3 1
možnosti
Foto

Naopak, bez Ukrajiny (tedy původní Kyjevské Rusi), by se nenarodilo Rusko - bylo by to jen území ovládané mongolskými hordami.

1 0
možnosti
BM

Oni věří všemu co řekne EU a Vy zase všemu co řekne Putin, Lebeď, ITAR-TASS, ruská televize a ruská ambasáda. Takže by jste si mohli podat ruce a dát si spolu panáka!!!;-D

4 3
možnosti
Foto

Ono hlavně není jasné, kde by Putka v tom demograficky zpustošeném Rusku ty zelené mužíky nabral.

3 0
možnosti
PR

Především lžete vy.Krym byl obsazen Rusy a referendum pod hlavněmi zelených mužíků je jen trapárna kterou nikdy nikdo neuzná.Novorusko jste si vycucal z prstu,je to uzemí Ukrajiny kde řádí ,vraždí a loupí proruští teroristé a bohužel i Ruská armáda.Až Rus přestane vraždit civilní  Ukrajince,stáhne armádu,přestane dodávat zbraně teroristům,vratí ukradený Krym a pošle Putina do Haagu za válečné zločiny, tak pak mužem mluvit o uklidnění situace.

8 16
možnosti
SB

teď jste mne s vaším pohledem zcela mimo realitu docela rozesmál

5 4
možnosti
SB

Pane Fojtíku, s vámi lze polemizovat, s Bursíkem a Kocábem lze leda vyrazit dveře.

13 3
možnosti
Foto

plácáte nesmysly, stejně jako Bursík a Kocáb.

Pouze v obráceném gardu

6 11
možnosti
OK

Otázka nezvratných důkazů je ošemetná. Když USA zveřejní satelitní snímky, není těžké to nazvat podvrhem. Když to řeknou očití svědkové, není těžké je nazvat lháři a zaprodanci USA. Snad kdyby to řekl Putin nebo napsaly Parlamentní listy, tak by to pan Fojtík mohl brát vážně. I když i v této situaci lze vymyslet konstrukci, která příslušný "důkaz" zpochybní.

Důkaz je totiž otázkou důvěry v autoritu, která jej podává. A v tom je zakopán pes, pane Fojtíku.

12 4
možnosti
JK

Předposlední věta je to nejlepší, co jsem v poslední době četla.

Pořád jsem dumala, proč někdo tak zaťatě věří tomu a jiný onomu zdroji. Ta jednoduchá definice mi příjde opravdu geniální.

7 0
možnosti
Foto

Nemáte pravdu. Pravda pravdoucí je pouze to, co řekne pan Fojtík. Himbajs, teď jsem se v tom sám zamotal. Buď má pravdu EU, ale pak nemá Fojtík, nebo má Fojtík, ale pak má pravdu EU, tudíž nemá pravdu ....

Je-li to pravda, že tatík pana autora býval jakýmsi ideologickým šéfem, měl synka poučit, jak se dělá taková diverze. Ne-li, mohl se to dozvěděl z literatury. Je to stylem mafie. Nikdo nezná nikoho, než svého nejbližšího velitele. Stačí tedy, aby v armádní hierarchii byl jediný fanatik (mafián, terorista ... doplňte dle vlastního uvážení), který vydá rafinovanou oklikou falešné rozkazy. A je to tady - vláda daného státu o ničem neví a může to dokázat. A přitom její vojáčci někde tropí neplechu. Jeden z rozkazů třeba byl písemný: převlečte se za civilisty a tento papír spalte.

Jen kolik filmů bylo na takové téma natočeno, dokonce jako hraný dokument - tedy rekonstrukce.

Smutné je, když autor, evidentně nadán velmi bujnou fantasií, si nedovede vymyslet zůsob, jak tajně pomocí ozbrojených složek operovat na cizím území.

10 7
možnosti
MK

Pán Dvořák vy jste vzorný občan a volič demokratických stran. Takových jak jste vy by mělo být  více  to by naše demokratická země se vice zapojila do EUbyrkracie a vydala by zákaz na žárovky  úplně, nebo odebírají elektriku a v noci se má spát, aby se ráno mohlo jít pracovat. Úsporky ponechat neb je od nich světlo jak za dušiček. Taky se maj zakázat všechny vysavače, protož lidi nemaj  bejt prasata špínu maj hned po sobě smetákem špínu uklidit a zase ušetříme elektriku a až ji ušetříme hodně, tak docílíme blackoutu;-D. Jinak skutečně je pravou, že soudruh Fojtík byl hlavním ideologem KSČ. Pokud vím, tak KSČ (a Hitler) mě lustrovala až do 5. kolena. Ale mne je skutečně u Brusele, zda pan Fojtík je nebo není jeho synem. Prostě já s jeho názory většinou souhlasím a vy nikdy;-D

13 7
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x