Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sofistikovaná propaganda za těžké ruble a tady se o to snaží jeden užitečný hluboce mentálně retardovaný zcela zdarma

0 0
možnosti

V souvislosti s tímto blogem bych naprosto pochopila pokud by J. Pazderka prohlásil,„že větší tupce ještě neviděl“

3 4
možnosti
Foto

M37i25l33a26n 88N76o65v28ý

25. 9. 2014 11:36

Přátelé, vítám vás všechny, mám zase chviličku možnost psát a tak jen pár postřehů. Díky panu Fojtíkovi za tento článek. Znovu a znovu mne ujišťuje o tom, že skutečný záměr, se kterým šel prezident Putin "na trh", je opravdový a nesmírně pro celou planetu očišťující. Nikdy nikdo nedokáže, ani za pomocí několika miliard dolarů zastínit pravé myšlenkové, nanejvýš světelné myšlení pana prezidenta Putina. Asi zase sklidím za tento příspěvek spoustu mínusků, ale já kromě toho, že vlastně nevím jak funguje, tady na blogu KARMA, tak vlastně, jak nad tím tak přemýšlím ani nevím, co to znamená, když tady člověk dostane za něco PLUSKO či MÍNUSKO. Myslím si, že oboje hodnocení je tak relativní a všeobecné, že je myslím na místě se skutečně nebát účinků ani jednoho a ani druhého. To jen na okraj. Z mého skromného a skutečně nezaujatého pohledu mohu říci, že se prosakování skutečné pravdy o záměru prezidenta Putina, začíná skutečně navenek projevovat stále silněji a silněji. Jeho tvořivá práce, jeho světelná práce, jeho práce "materializace myšlenky" skutečně přichází na pořad dní. Ikdyž se jistě najdou tendence i v rámci Ruska a i na ruském území tento jeho skutečně výsostný způsob práce s národem zastínit, síla, ta krásná a přirozená síla lásky a zájmu o lid, pochopení potřeb lidí Ruska, vždycky zvítězí a skutečnému projevení již nic nestojí v cestě. Je však velmi těžké v době, kdy u "kormidla světových dějin" stojí struktury, které nechtějí, aby se dostaly tyto principy práce s národem mimo tzv. "ruské hranice". Je to jiná třída tvoření světlem a ne tmou tou, kterou prezentuje západní styl uvažování. Vím, že jsem označován za gloryfikátora Putina, nicméně v tomto názoru zastávám konzistentní postoj již velmi dlouhou dobu. Žádné zpravodajské síly, žádné mediální nástroje, žádná manipulace s vědomím nedokáže, opakuji nedokáže zastavit tuto "světelnou práci", kterou odvádí prezident Putin. On to velmi dobře ví, protože pokud by se jednalo o jiný záměr, už by dávno zemi nevedl.

2 2
možnosti

K74a90r50e15l 47H89a77n31á59k

25. 9. 2014 11:25

Čeští euronovináři si totiž nyní uvědomili, že to s tou svojí prokyjevskou propagandou hodně přehnali, a proto jim už lidi vůbec nic nevěří.

Navíc, když lidi viděli, že ČT, Nova, iDnes a Blesk jim předkládají jen primitivní a řízenou protiruskou propagandu, tak začali hledat i jiné zdroje informací. Je totiž spousta menších zpravodajských webů, kde pracují bez cenzury. A tehdy spousta lidí poznala, že mainstream média jim předkládají jen část pravdy. Například je známo, že všechny protiruské spekulace se na iDnesu zveličují a dělají se z nich palcové titulky. A naopak americké a kyjevské přehmaty se taktně zamlčují nebo aspoň bagatelizují.

Nemůže se tedy Pazderka divit, když takovýmto českým presstitutkám lidi nevěří.

7 4
možnosti

Pazderka není podle vás úplně normální. Podle mne nejste úplně normální vy. Očekávám brzké smazání, i když jsem použil stejné hodnocení jako vy.

7 5
možnosti

Pane Fojtíku po našemu: "Huš gyzde."

3 3
možnosti

K74a50r83e20l 85H98a72n47á57k

25. 9. 2014 11:39

To je ukrajinsky ?

2 0
možnosti

Ale vždyť má Palata pravdu - třeba ta změna po 4. září, kterou tam popisuje, ta skutečně bila do očí 8-o.

A závěr tohohle blogu je opravdu ubohý.

10 3
možnosti

Pardón - Pazderka. :-P

0 0
možnosti
Foto

Ta propaganda je tak sofistikovaná, že jednodušší jedinci, jako třeba pan Fojtík, v pohodě naletí... :-)

13 5
možnosti
Foto

A vy jste jednoduchý, anebo jste složitý?

4 12
možnosti

J84i37ř63í 41V17a77c21a

25. 9. 2014 8:58

Rusové začali "podpásově" pro západ používat PRAVDU.

A ono to zabírá.

8 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x