Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Karma. Jednu výhradu by som však mal: "Pochybuji, že miliony Rusů vůbec kdy za války věděly, že existoval nějaký pakt Ribbentrop - Molotov. Že jim to Pravda sdělila."

Niekde som čítal, ako sa vyvíjal v 30. rokoch vzťah Rusov k slovu fašista. Najskôr to bolo s negatívnym nádychom. Po podpise zmluvy Ribbentrop-Molotov sa vzťah Ruska k Nemecku radikálne zmenil. Slovo "fašista" či "fašistický" nebola nadávka. Nemecko bolo prezentované ako veľký spojenec Ruska. Počas osláv 1.mája či Říjnové revolúcie na Červenom námestí sedeli na čestných miestach nemeckí diplomati a vojaci v nacistických uniformách. Nemeckí tankisti a letci sa cvičili na ruskom území, keďže podľa Versaillskej zmluvy tak nemohli robiť na nemeckom území. Takže bežní Rusi vedeli o vzťahoch Ruska a Nemecka.

Najhoršou ruskou nadávkou sa slovo "fašista" stalo až po 22.červnu 1941, kedy Nemci napadli Rusko.

0 0
možnosti
Foto

"Obyčejní Rusové nikdy žádné výboje nechtěli. Pochybuji, že miliony Rusů vůbec kdy za války věděly, že existoval nějaký pakt Ribbentrop - Molotov. Že jim to Pravda sdělila."

To ono i u nás se o tomto mírumilovném paktu dlouho nemluvilo a je dost lidí, co tomu dodnes nechtějí věřit. Ani Katyň, ani okupaci pobaltských republik....

Jen bych potřeboval vědět, jak takový snajpr na dálku pozná, jestli míří na ruskojazyčného nebo ukrajinskojazyčného.

4 0
možnosti
Foto

Velice rozumný článek. Nečekejte však, že Vám vymyté mozky porozumí. Snad je nedostatek plynu donutí více o těchto problémech přemýšlet. Karma R^

4 5
možnosti
JK

Pořád naznačujete, že mozky s opačným názorem jsou vymyté a to takovým způsobem, že se dá důvodně předpokládat, že vy žádný takový orgán k vymytí nevlastníte.

2 1
možnosti
FZ

s těma volbama máte pravdu,ale kdybychom mezi sebou netrpěli, jak vy píšete blby =dle vás zřejmě lidé s jiným názorem než vy ,tak kde by vám a vám podobným byl konec?

4 1
možnosti
JR

J89a85r80a 87R86a42n38k

28. 9. 2014 1:37

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_journalists_killed_in_Russia

Po Alziru a Iraku se pysni Rusko svym 3. mistem na svetovem zebricku ve vrazdeni novinaru, kameramanu a zpravodaju pres 20o osobRvRvRv

7 5
možnosti
JS

J95a12n 94S31e65m98i35k

27. 9. 2014 23:14

Jen pro Vasi informaci k puvodni tezi jak "ukrajinci" zabijeji "ruskojazycne obyvatelstvo"....

...vetsina vojaku bojujici v ukrajinske armade proti separatistum byla ruskojazycnych (z posadek z vychodu ukrajiny).

A v nekterych jednotkach Narodni gardy tvorily ruskojazycni taktez vetsinu.

Pokud neverite "ukrajinske propagande", neni nic lehciho podivat se na videa na youtube kde je ukrajinska armada a narodni garda v akci.... a pokud umite rusky uvidite ze vetsina muzstva pouziva rustinu a jen mesina Ukrajinstinu (nemyslim pri rozhovorech pro TV, myslim pri komunikaci mezi sebou!)

4 3
možnosti
Foto

A to svědčí o čem? Že Ukrajinci jsou vlastně Rusové?

3 0
možnosti
Foto

Nemá být poslední slovo nadpisu spíše "psychopata"?

12 6
možnosti
Foto

J48a80n 42N76e56t23o95p29i70l

27. 9. 2014 22:57

Nedávno jsem četl popis toho, jak se provádí dezinformační kampaně na internetu. Aplikovat to na tenhle blog by možná bylo jeho přeceňováním, ale když člověk občas zabloudí na Hermánka, Fojtíka a podobná individua, tak si říkám, jestli to není právě ten případ, protože tolik takových hovadin na jednom místě snad normální člověk nemůže vyprodukovat.

11 7
možnosti
MM

No, a mne si určili za škůdce jejich impéria těchto blogu, Mám takové vnímání, jako na výslechů STB. Jsem pro ně trdovatý a urážím jejích moudrost a oni si můžou kydat hnůj na všechno a všechny a mají plnou klávesnici o demokracii. Je mi z toho na blití.

3 2
možnosti
JL

No, to je dílo.8-o

10 3
možnosti
MM

To mi povídejte, k sežrání;-D

3 2
možnosti
Foto

Hermánkův klon?

4 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x