Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Rozdíl mezi minulým režimem a dneškem je v tom, že dnes máte možnost porovnávat informace z různých zdrojů. Problém vidím v tom, že mnoho lidí informace neporovnává, ale vyhledává pouze ty, které potvrzují jejich spekulace.

Vyčítáte lidem stádnost, ale obávám se, že jste pouze příslušníkem jiného stáda.

2 0
možnosti
TB

Je už to hodně let zpět co jsem napsal první článek na téma mediokracie.

Jenže boj proti mediokracii je boj s větrnými mlýny. Většina lidí nemá čas a chuť zjišťovat informace na alternativních zdrojích, porovnávat je a zjišťovat pravdu. ároveň jakákoliv snaha omezit vliv medií bude okamžitě označena za cenzuru a co hůř za omezování svobody slova.

Problém je znám, není známo řešení.

1 0
možnosti
MN

Jako další příklad novinářské hysterie doporučuju si přečíst článek Martina Fendrycha na Aktuálně.cz pod názvem: "Zeman na Rhodu. Už nás řídí ruské tajné služby? Zřejmě ano".

Článek začíná slovy: "Z Miloše Zemana začíná běhat mráz po zádech. Kremelský mráz."... A proč? No protože na Rhodosu řekl tohle (také citace z článku):

"„Je třeba odstranit sankce, které jsou nejen zbytečné, ale i rozporuplné. Vyvolávají opačný efekt, než jejich autoři očekávají. Mezi civilizovanými státy je třeba rozvíjet dialog založený na principu výměny lidí, výrobků, kapitálu a samozřejmě informací bez jakékoli cenzury,“ pravil Zeman."

...což Fendrych komentuje: "To už není legrace. To je přeběhnutí na stranu Moskvy, tohle přesně chce Vladimir Putin slyšet. Je to pro něj rajská hudba.".....

Takže výzva ke zrušení nesmyslných sankcí, které škodí všem a výzva k dialogu je podle Fendrycha známka "přeběhnutí na stranu Moskvy"! No když jinak nedáte, pane Fendrychu, tak pak tedy i já jsem "na straně Moskvy".

Ježiši, mně je z toho článku fakt zle a smutno....

7 5
možnosti
SN

:-)  Marcelko, co můžete čekat od Fendrycha,  pražských intošů a komediantů? R^VR^

3 3
možnosti
LN

...a co tahle..... hysterie blogerská...??...na tu máte jaký názor....???

5 2
možnosti
Foto

I43v50a11n 72M89a42r85e45k

28. 9. 2014 20:00

!! V tom že že se mlží,lže podvádí a krade s Vámi p.Fojtík plně souhlasím. Jen dodám že to vše se děje v takovém formátu ktery nemá v našich dějinách obdoby  ! ! ! 8-o Rv Rv Rv !!

A propos : Karma R^

7 7
možnosti
PD

A co teprve prohra v Ruské 'demokracii', ta se nejenže nepřizná, ale ještě se označí za vítězství. Potěmkinovy vesnice šly Rusům vždy dobře.

9 2
možnosti
JH

Psal jsem o tom několikkrát, komunismus  se k nám vrátil zadními vrátky. Zákazy, příkazy, dotace, subvence, granty. A pravda je je jen jedna, ta naše, eurounijní.

8 2
možnosti
MN

Ano, zcela souhlasím. Také jsem si toho okamžitě všimla, jak byla informace o Lavrovových výrocích obalena, dokroucena a podána tak, aby z toho ti Rusáci vyšli zase jako pěkní grázlové.

Zdá se, že redaktoři iDnes se stávají mistry v posouvání a úpravě objektivních informací.

Jiný příklad z nedávna: Šlo o návrh ve sněmovně, aby studenti, kteří u nás studují a přicházejí ze zemí mimo EU, si za svá studia platili. iDnes podalo tuto informaci pod titulkem: "Rusů je na českých univerzitách moc, vadí poslankyni. Chce, aby platili."

10 12
možnosti
JP

Pokud vás, čtenáře  zajímají názory Václava Klause, přečtěte si názory nešeho exprezidenta  v biritském listu The Spectator. Vůbec se nedivím, že současná česká média ho vůbec nezvou k rozhovorům. Kdo má jiný názor, než ten jediný pravý a schválený, ani si neškrtne.

15 8
možnosti

...nezajímají...

8 4
možnosti
JR

J92a94r69a 55R14a22n73k

28. 9. 2014 17:53

Jak byste nazval Vasi "hysterii" ?

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS