Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v Oděse se lidé pokusili dát najevo co si o chuntě a banderovcích z Kyjeva myslí,kdo si připne georgiovskou stužku je od fašistů z pravého sektoru minimálně zbit

0 0
možnosti

klid v Oděse a Charkově je stejný jako v protektorátu Čechy a Morava, dokonce jej zaručují stejní šílenci -fašisté, vyskytují se partyzáni

0 0
možnosti

J34a66n 11S70e93m39i83k

30. 9. 2014 21:58

Tak sakra pane blogere, zacal jste ale nedokoncil. 

Proc je v tom ruskojazycnem Charkove klid a mir? Jak to ze tam nikdo nikdy ruskojazycnym nezkrivil vlasku, a jakto ze ruskojazycni odtamtud bojovali proti DNR a LNR?

Nenapadlo Vas ze ta ruska propaganda o "genocide" ruskojazycnych proti ktere tak preventivne zacali bojovat v dubnu turiste z ruska je prave jen propaganda?

A proc treba ve visilani povstalecke televize si opolcenec Slovak co prisel bojovat proti fasismu stezuje ze v povstaleckych jednotkach nejsou skoro zadni mistni?

Podivejte se na to.... o absenci mistnich mluvi od 3:40

https://www.youtube.com/watch?v=tv1FUBi78KQ

1 0
možnosti
Foto

To by mě taky zajímalo, proč si někdo nechá  na náměstí čtvrtstoletí sochu masového vraha. Možná nějaká varianta stokholmského syndromu.

4 0
možnosti

Jen pište pořád stejně dál, pane Fojtíku, nic nedbejte na opozici, kterou žene jen nenávist a touha ponížit, poškodit, mstít se.

Podle nich je potřeba těm Rusákům dát jasně na jevo, že nejvyšším vývojovým stupněm lidstva je "západní civilizace", která si tímto také uzurpuje právo rozhodovat, v jakém společenském systému budou státy a kontinenty žít. Pojmy jako dialog, respekt nebo pokora se staly pro tuto západní civilizaci známkou slabošství a zrady.

5 7
možnosti

První dvě věty vašeho článku jsou jako vždy lež! Dále jsem nečetl.

5 1
možnosti

No dnes v "Metru" jakýsi pan Hroník, já  díku tomu, že blbě vidím, jsem četl "Hrobník";-D,  dštil oheň a síru na naše politiky, konkrétně Sobotku a Zemana, kteří se, dle jeho názoru, se nechtějí jednoznačně připojit k sankcím proti Rusku v souvislosti s ukrajinskými událostmi, které vyhlásil " celý demokratický svět". A, my, jako ČR, protože jsme demokratický svět, bychom měli nadšeně podporovat tyto sankce a ne se k nim stavět laxně.  Nevím, co si pan Horník představuje pod pojmem "celý demokratický svět",  ale koukám se, že z toho "demokratického světa" by měl vyřadit všechny lidi, co myslí. Něco obdobného bylo za dob vlády KSČ, která za nás  myslela a ty správné názory, byly jen názory Moskvy.   Díky vašim blogům p. FojtíkuR^ a i dalších blogerů (např. p. Olšer, škoda, že už nepíše p. Streit, těm, co jsem nejmenoval se omlouvám) a i diskutérům je vidět, že ten "celý demokratický svět" v podání pana Horníka není zase až tak veliký;-D a je tvořen hlavně nekritickými Rusofóby. Holt část národa má nad rozumem poslušnost a víru (mírně upraveno od K. Kryla) a hodí se to pro jakýkoliv politický systém

8 4
možnosti

Jevgenij Jevtušenko

   Nad Bábim járom pamjatnikov nět

   kriutoj kavyl kak grúboje nagrábje

   Já pomńu, mně sevódnja tolko ljet

   čto samomú jevréjskomu naródu...

 

 Hrdinný dav bourá pomníky zdegenerovaného šlechtice Uljanova, vulgo Lenina. Budiž, žádný symbol dějinných zvratů prosazovaných násilím přes záplavu lidské krve a utrpení by neměl stát nikde na světě. Naše dějiny jsou (žel Bohu) protkány násilím. Sochy "hrdinů" sedících na koních představují pro jeden pyšnící se národ skvost, dobyvatele a pro další národy tito uctívaní "sjednotitelé národa" byli krutými, nemilosrdnými vojevůdci - hrdlořezy. Co jeden národ uctívá, jiný tím opovrhuje.

   Musíme si uvědomit, že násilí nikdy nezmizí, pokud z povrchu Země nezmizí lidstvo. Dějiny píší pouze ti, kteří tvoří a staví a potom ti, kdo ničí a bourají. V genetickém kódu máme zanesenu chybu, která určuje až do současnosti náš osud. Velice dobře jsme si toho vědomi. Civilizační proces a vzrůstající blahobyt tuto, mnohým mužům zakódovanou, chybu postupně odstraňuje. Utíkat od plných stolů do boje se nikomu příliš nechce.

   Zcela jiná je situace va státě, kde byla budoucnost početného národa rozkradena megazloději zvanými oligarchové. Bídu je třeba na někoho svést a tak se zahraje na strunu národovectví. Nepřítel potom není ten, kdo kradl jako straka, ale je, dokonce musí být, vyroben fackovací panák, na něhož je svedena veškerá vina za zlodějny a hospodářské neúspěchy. Jím se stalo ruskojazyčné obyvatelstvo do té doby žijící v míru svým všedním, každodenním životem. Čím větší bída a hlad, tím ničivější úder musí být veden, aby zbídačelé obyvatelstvo přesměrovalo svůj hněv žádoucím směrem. Megazloději si tak zachránili krky před hněvem lidu. Navíc situace na Ukrajině nějakým nepochopitelným způsobem vyhovovala strategii USA, které se v tomto konfliktu angažují. Vyhrát válku na Ukrajině je Pyrrhovo vítězství. Vítěz bude živit zbídačený národ ze svého. Neonacisttům se podařilo zničit infrastukturu. Tak nás EU plať!

9 5
možnosti

Pane Přibyl, mohl jste to zkrátit: "Tám kde je člověk, tám je problém." A teď žáleží, na jakou stranu se člověk příkloní, zda na stranu zla, či dobra. A o tom je propaganda a vnímání každého člověka. Proto mám prosbu, nechte ať si to řeší  Ukrajinci sami. Už jsou na dobré cestě, když likviduji sochy Lenina, počátek

Ukrajinského utpení, což se v Rusku neděje. Asi si to Rusové musí prožít s diltátorem slizkým skřete Putinem znovu.

11 3
možnosti

Zajímavý pokus pana Fojtíka rozmazat a zamluvit, že se tvrdě bojuje o doněcké letiště, čili porušuje příměří, a že asi těžko budou bandero-nazi-fašisté dobývat letiště sami nad sebou.

Kdo útočí je nad slunce jasné a taktéž v logice věci - separatisté pro svůj stát mezinárodní letiště nutně potřebují.

8 2
možnosti
Foto

"Já mixuji desítky informací." - jediná pravdivá věta z celého článku.

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS