Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pane Fojtíku,tentokrát se to nepovedlo.Celý článek je totálně zmatený.Mohl jste uvést zdroj na idnes.Rv

1 0
možnosti

Jak dlouho by přežil autor, který by něco podobného natočil v Rusku o Putinovi?

2 1
možnosti
MP

Já beru, že o tématu přemýšlíte, ale Vaše závěry a vývody nějak nesdílím, možná, že to nemám promyšlené. To bombardování je drsná věc, ale berte v úvahu, že ta situace se už dávno vymkla z kloubů a ani nemá smysl hledat počátek klubka.

Co se týče "diktovaných" cen - oni žádné velké dobro nekonají, jedině, že tlumí šmelinu. Znám z rodinného vyprávění, jak to chodilo v protektorátu. Zdánlivě sociální opatření, ale hlavně kontrola nad produkcí, pěkně odebrat rolníkům skoro vše, že si oni jako producenti pomalu nemohli dovolit namazat chleba máslem. Ten nadpis je pěkný, klidně tam můžete přiřadit i Hitlera, s obsahem mám však docela pochyby. Novináře bych ani moc nepranýřovala, kde oni mají vzít nějaké zaručené pravdivé informace.

0 0
možnosti
LC

pane Fojtíku, píšete o novinářích, ale přeci Vy jste nezávislý, ale zaměstnanci musí být loajální,myslet si může co chce, přece koho chleba jíš toho píseň zpívej, kdo chce s vlky býti musí s nimi výti, vrána k vráně sedá .....vyjadřuji se ke článku pana Fojtíka , není to mimo téma, pro jistotu

0 1
možnosti
LC

http://evropske.historie.sweb.cz/

ti všichni si mysleli , že bude do budoucna status quo

bůh se smál jejich plánům

0 1
možnosti
LC

celá historie zvířat je o tom co si kdo vybojuje to je jeho, člověčí zvířátka to maj stejný,

kdo prvotně dostal území a od koho ?

0 1
možnosti
LC

když už jsme u těch cen , nezdá se Vám že ceny skoro všeho jsou u nás cca stejné u stejných výrobků, mimo pár korun u slev , nerozdělili si náhodou ti nejsinější, těch pár co zbylo  trh a nedohodli se ?

0 1
možnosti
PV

Cituji: ...nyní zde vládnou. Jdou do pekárny a řeknou: Prodávej za tyto ceny.... 

Nepřipadá vám to stejné, jako v nejdemokratičtějším spolku v dějinách vesmíru - EU, kde ti přikazují kolik máš mít hlav vína, jak silný vysavač, tyhle žárovky zakázat...? To jsme to dopracovali.:-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x