Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Zdravím pane Fojtíku do hluboké ilegality.At´se daří.:-)

1 1
možnosti
Foto

J38i54r64i 41B32i42l21i31n17a

6. 10. 2014 18:34

No tak to vidite. Fojtikovi nikdo nic nezakazal, ten pan pise i pres vsechno sve hulvatstvi vesele dal. 

Naproti tomu kdyz se v Rusku ozvala pani Politkovska, nechal ji Fojtikuv oblibeny Putin rovnou zavrazdit......:-P

3 1
možnosti
BT

kdybyste ubral na intenzitě přídavných jmen tak by se dnes s vámi dalo i částečně souhlasit

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Petre, nekdo tu, ale v jinem clanku rekl, ze se budu muset vratit, kdyz ti dovolili psat. Dovolili, to je to klicove slovo. Muzes psat soukrome, tedy nikoliv verejne. verejne prilis virils vody, soukrome te malo lidi najde, tedy udelali to, cemu se rika, "vlk se nazral a koza zustala cela". Na to ja neskocim. Mohu se zdat byt tvrdohalvy, ale ja se nevratim. Nesnasim sikanovani, manipulovani a milostive svoleni ku psani. Jsem asi jiny a takovy uz zustanu do smrti. Necitim se vyjimecny, jen jiny. Preji ti uspech, jsi dost nazorove stejny, bohuzel mi vadi ze jsi tu nabidku prijal. Ale jsi muj favoritni bolger a vzdy jim budes. Budu te v soukromych navstevovat. Cao priteli.

2 3
možnosti
JC

Nelze s Vámi nesouhlasit, přesto je škoda, že už nechcete psát. Vždy jste měl své čtenáře a bude zde chybět Váš nadhled a pohled z daleka. Pragmatický, nestranný a nezaujatý. Srovnávala jste pohled na ty zapšklé, nenávistné a zlé emigranty, kteří tady jenom vyštěkávají své knížecí rady a rozeštvávají lidi. Protože jste jiný. Také budou chybět Vaše pohledy na svět na Filipínách. Vtipně a lehce napsané články. Opravdu škoda.:-/

1 5
možnosti
Foto

Stalin nikdy ani náhodou nechtěl získat Evropu. Dobře věděl, že by to bylo pro něj příliš velké sousto.  Kdyby to chtěl udělat, tak by nikdy nepustil západní Spojence do Berlína.

1 0
možnosti
Foto

pane Fojtíku dříve jsem k Vám občas zašel, i když jste byljako kolovrátek a stále militantnější, ale po Vaší "rozlučce" sosobními výpady a invektivy jsem usoudil, že neudržíte nervy a tomu vlastněodpovídalo i Vaše psaní.Teď už vím, že Vás číst nebudu vůbec. Z idnesu Vás jakvidno nikdo nevyhodil a na Netmedium se Vám jistě bude dařit. Vaši skalní si Vásnajdou a budete mít opět vysokou čtenost, karmu a obdiv. Vždyť k Vašistrandartně vysoké karmě  34-37 stačí jen 150 klikajících příznivců. Navícto bude mít pro Vás výhodu v tom, že Vaši nechápaví oponentni Vás v diskuzipřestanou obtěžovat a nebudete vystaven "buzeraci". Přeju Vám ať se Vám daří a nemyslím to rozhodně ironicky, přeju to každému.

5 0
možnosti
JC

Zdravím pane Šišo. Jenom mi připadá, že Vaše odsudky jsou tím pověstným B.

To A jste nějak vynechal, tam byla příčina toho, že pan Fojtík "vypěnil". Pod tím A byly nehoráznosti, drzosti s sprostoty od těch, kteří si ty osobní výpady a invektivy schytali. Holt, pan Fojtík asi nedokázal házet chlebem po těch, na něj vrhali ostré a těžké šutry.

Je to jenom můj názor, tak to vidím já.

6 6
možnosti
Foto

Jaký je to pocit, pane Fojtíku, vstávat a ulehat s pocitem, že zachraňuji svět???

9 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS