Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jasněže jde o Vás, všude vidíte nepřítele, všichni Vám ubližují, ale jen Vy razíte pravdu. Zkuste to jinak...aníž bych svoji metodu nutil...dnes bylo krásně, vzal jsem kolo a dal pohodičku kolem města.Nebylo jiné téma než se těšit z počasí a jízdy... načerpal jsem tolik pozitivní energie, že mě minimálně týden ani nenapadne komentovat místní dění...jenže u Vás to je jinak, už se těšíte, až od pc opět napravíte svět.

1 1
možnosti

A jaké špatné činy jste v minulosti tedy vykonal? :-)

1 1
možnosti
Foto

Pane Fojtíku, Vy máte jednu divnou vlastnost....otrávit i ty, kteří alespoň občas zabrousí na Váš blog. Už se ty nářky, jak Vám všichni ubližují, dělají naschály a hází klacky pod nohy nedají číst. Zkuste to promyslet a udělat jinak...s nadhledem a pozitivním myšlením.

4 2
možnosti

Uz dejte pokoj ,nikoho nezajimate ani vy ani vase ubrecene litanie.Uz musite byt trapny i sam sobe.Zdravstvuj

2 2
možnosti

Argument k obsahu blogu by nebyl? Pokud Vás autor nezajímá, tak proč jej čtete a proč pod jeho blogem "diskutujete" (napadáte autora)?

Já si také myslím, že by pan Fojtík v lecčems mohl ubrat, ale to přece není důvod k jeho napadání a urážení.

Urážení autora názoru je devalvace sama sebe - protože nejste schopen tomu názoru oponovat, nebo jej argumentačně vyvrátit. Jinými slovy tedy na autora nemáte.

4 0
možnosti

To jste fakt tak naivní nebo tak zoufale "prostinkej"?8-oNapsat do mailu jakoukoli odchozí doménu, tedy i blog@idnes.cz, dokáže každej puberťák a spíše i mladší...

4 1
možnosti

Tomu říkám terno, proti lžím bojovat lžíR^

3 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x