Na iDnes se o dění na Donbase neskutečně lže a mystifikuje

Mainstream neustále lže, mlží a mystifikuje! Že, pane Mánerte. Otočit jakékoliv vyjádření a využít ho k ubohé a průhledné propagandě... a ještě za to chtít Křišťálovou lupu. To chce pořádně silný žaludek. Nebo pořádný kus "pravdy a lásky" v srdci a hodně "slunce v duši". A ještě pořádné klapky na oči, aby ty hektolitry lidské krve nebyly vidět!

"Vzbouřenci velí k útokům v Donbasu"... žádné "prý" Řekl to Zacharčenko na tiskové konferenci, tak je to prostě pravda jediná. A ani neřekl, kdy k útoku dojde.

Chystanou ofenzivu Zacharčenko zdůvodnil "údajnými" útočnými akcemi ukrajinské armády....

Na to, že každý den chcípají pod dělostřeleckou střelbou desítky civilistů, obyvatel Doněcka, o tom už "novinář" Mánert neřekne ani slovo.

Prostě lidé bděte! Pan Mánert Vám vysvětluje, že teroristé chystají velkou invazi na Slavjansk, Kramatorsk a Mariopol.

Takže, když nacistický Kyjev začne další totální genocidní operaci proti milionovému Doněcku, tak to bude v pořádku. Navzdory "příměří"....

Bude se jednat "pouze" o preventivní zásah. O takové "malé" humanitární bombardování.

Je mi z vás špatně, mainstreame.

Za toto Křišťálovou lupu?

Ani náhodou!!!!

PS : no a co se týká toho článků o těch kurdských holčinách, co se islamisté bojí zemřít jejich rukou, tak to už je hovadina neskutečná.

Kdysi jsem si v horách východního Turecka s těmito slečnami u ohně povídal. Uvařily mi večeři a tvrdily, že by strašně rády založily rodinu a doma měly muže, který by se nestaral o válku, ale o ně a o jejich děti.

Ale i ony mluvily o svém Kurdistánu. A ten jim nikdo nedá. Ani dnes....

Autor: Petr Fojtík | čtvrtek 23.10.2014 18:19 | karma článku: 22,20 | přečteno: 622x
  • Další články autora
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x