Pravdu a lásku si představuji úplně opačně, milé iDnes

Tak nejenom, že média jsou v "šoku" ze slovníku prezidenta republiky, ony si ještě představují, že pravdu a lásku ve veřejném životě je možné bez následků nahradit lží a nenávistí a tvářit se, že je to úplně normální. "Hezký vtip, od nás ale nepřišel. Tak se budou muset čtenáři bez pana Fojtíka ve VIP obejít.." Takhle uvědoměle vysvětlil v diskuzi pod mým včerejším blogem pan Jan Dvořák e-mail z blog@idnes.cz, který mi včera přišel do mé schránky.

Vůbec se tedy panu prezidentovi Zemanovi nedivím, že začíná používat takový styl budou snad média a toptop politici slyšet.

Pan Dvořák asi nepracuje pro idnes. Protože od "nás" mail nepřišel. I když používá domény idnes.cz....

Asi se "jim" tedy nějaký hacker (určitě ruský a proputinovský) naboural do interní počítačové sítě. Neznám totiž nikoho, kromě idnes, kdo by tuto doménu vlastnil.

Takže si někdo z redakce udělal jen takovou nemístnou, trochu provokativní, legrácku.

A pan Dvoř omluvy, reaguje způsobem, proti kterému zde již pár měsíců bojuji. Lží a nenávistí. Arogancí a zesměšněním.

Nedivím se tedy vulgaritě prezidenta. Také bych byl vulgární, kdybych nebyl obyčejný občan Fojtík...

Krize morálky se u mainstreamu stále prohlubuje. Nemohu uvěřit, že lze jednoduše hacknout doménu tak velkého média...

Fakt budu stát po boku prezidenta. Alespoň symbolicky.e kavárna přece nemůže zničit český stát. Který byl budován tisíce let. Prodat ho Bruselu.

To přece musí jednout prasknout. Nebo ne?

PS : potrefení houseři se vždy ozvou jaké první, že "diskutéři" Reichelte, Černý, Jindřichu? Jsem rád, že vždy reagujete ihned jak bruselské stádečko....:-) Kolikrát si říkám, že ta eunemoc je trest za nějaké špatné činy z minulosti... 

Jo, Jaromíre Šišo, ono přece vůbec nejde o mne, jde mi o ty novinářské nulky, co tak dlouho budou na prezidenta útočit a nasazovat, až je pošle někam do zadečku těch Pussy Riot třeba na Dětském dnu TOP09....Dokud tu bude kázat v médiích kdejaký neuplatněný historický entomolog s titulem, tak se v tom pokrytectví jednou utopíme. To, že si k tomu přisadím můj názor, že mě idnes vrací mé invektivy svým "inteligentním" zesměšňováním, to bych si mohl myslet, že mi ten mail poslal třeba nějaký pan Bé..š...:-)

Autor: Petr Fojtík | úterý 4.11.2014 18:26 | karma článku: 18,25 | přečteno: 437x