Pisálku iDnes Jene Wirnitzere, četls někdy Rudé Právo?

Pan Veleba se postavil do čela boje za obranu prezidenta. Boje, který nevede v rukavičkách, boje, v němž proti odpůrcům používá rétoriku normalizačního Rudého práva- a boje, který vnímá jako spravedlivé tažení proti házečům vajec, sprosťákům, médiím a vůbec všem, kdo křičí, aby Zeman odstoupil....

Za prvé Rudé Právo je s velkým "P" pane novináři Wirnitzere. A za druhé, fakt jste někdy četl normalizační Rudé Právo? Podle Vaší fotografie Vám bylo v devětaosmdesátém maximálně deset let. Maximálně.

A pochybuji, že jste před sepsáním své "Glosy" normalizační komunistický plát studoval....

Nejvíce mne fascinuje Vaše "ironická" glosa, že když jste novinář, že nejste pražský kavárenský povaleč, i když jste se s manželkou záměrně odstěhoval na venkov.

Mezi námi... jak jste s tím venkovem srostl?

Nejezdíte se tam jen vyspat? Znáte starousedlíky jménem? Víte, jak oni žili za komoušů? Co si myslí?

Pak se mi moc líbí slůvko "záměrně".... Vy jste se odstěhoval na venkov jen proto, aby Vás nikdo nemohl pasovat do role kavárenského pisálka?

Moc vtipů a deziluze ze současné "novinařiny" v jednom Vašem článku. Hloupost a zaujatost z něj jen čiší....

Fakt jste nepochopil, že vůbec nejde o to, kam jste se odstěhoval? Že jde o názory a Vaše "žurnalistické" výplody? O kontext článku a význam psaného slova?

Takže výsledek Vašeho spisku je jediný....

Normalizační Rudé Právo je proti Vám amatér....

http://zpravy.idnes.cz/glosa-k-zemanovi-02s-/domaci.aspx?c=A141122_160720_domaci_jw#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Autor: Petr Fojtík | neděle 23.11.2014 20:29 | karma článku: 20,31 | přečteno: 662x
  • Další články autora
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x