Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Nelze, než souhlasit. Blog moc potřebný, protože i tohle nějak naprosto uniklo "hlídacím psům demokracie" - našim novinářům.

2 0
možnosti
DM

Napsal jste to dobře. ale až příliš slušně. Je vidět,že tahle, námi volená, extratřída samolibých neumělů  ztrácí jakoukoliv soudnost a vztah k realitě života. Podvádějí,kradou,lžou,zapomínají a nebo si nemohou vzpomenout. Bohatnou v miliardách a stát hledá peníze na školství,záchranáře a policii.  A to vše schované za slova demokracie a demokratických voleb. Ale my všichni volíme, jsme vlastně jako celý národ spoluviníky a asi si momentálně nic jiného než takovou reprezentaci nezasloužíme. Škoda pro další generace.

3 0
možnosti
Foto

Co si dovoluji tihle lide je nad moje sily chapani. Ta drzost nema mezi a nevim, kdy tohle skonci a uvedomi si, ze slouzi lidu a jit par kroku pesky jim neuskodi. Chtel jsem na tohle neco napsat, ale moje soustavna unava z dnesni hnusne doby  a tech korouhvicek ve vlade mi brani neco "ukuchtit'. Proto jen ctu. Velmi dobre jsi to ale vystihnul a k tomu slusne, ja bych asi uz slusnost neodrzel.

6 0
možnosti
Foto

I52v98o 71C88i83l42i37c30h

23. 5. 2014 7:06

Tímto Vaším příspěvkem plným argumentů jste nadnesla docela zajímavou filozofickou otázku: Může být blábolem i samotné slovo "blábol"?

20 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, za pár měsíců po zvolení se z poslanců stávají úplně jiní lidé. Zrovna v  případě poslance Humla to tak je.

4 0
možnosti
Foto

I10v82o 95C57i79l89i21c21h

23. 5. 2014 6:45

Proč si myslíte, že se Huml změnil? Já myslím, že je to pořád stejný arogantní dopravácký esembák, jakým byl v mládí, pouze už nemá uniformu, ale zase má nyní o to větší moc. Starého psa novým kouskům nenaučíte ...

8 0
možnosti
JM

R^ i já souhlasím, jsou to mimořádní exoti!

10 0
možnosti
Foto

Souhlas naprostý. Jenom , jestli ten Aristoteles tou ochlokracií nemyslel spíše vládu luzy , ulice ?

Ti naši zvolení pantáti jsou jiný případ. Žijí ve svém bublině jak autisté , úplně odtrženi od problémů normálních smrtelníků. Marginální zákon o parkování svých lidových vozů jsou schopni projednat během měsíce.

Známý případ - reakce francouzské královny na lidové bouře - lid nemá na chléb - proč tedy nejí koláče - je platný dodnes pro ty naše pajtaše.

Jak říkají s oblibou - napříč politickým spektrem .

18 0
možnosti
PF

Zdravím, Otakare. Určitě ochlokracií byla Aristotelem myšlena vláda lůzy. Mě se ale ten název moc líbí a lze ho vysvětlit i jako zvrhlou formu demokracie. Tak jsem si říkal, že by "zvrhnout" demokracii nemusela jen lůza...:-)

6 0
možnosti
RH

Asi by bylo nejlepší zakázat obyčejným plebs auta, jenom překážejí našim vyvoleným v jejich bohulibé činnosti. Nikdo by jim nepřekážel, když se řítí dvoustovkou po dálnici aby stihli třeba zápas jejich oblíbeného klubu či když spěchají na golf.

12 0
možnosti
PK

Dnes mimořádně za jedna s hvězdičkou.R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x