Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Fojtíku, mýlíte se. To sestřelení letadla byl komplot víl a bludiček, společně s vlkodlaky.

Všichni se hádají, kdo to udělal, což vyhovuje právě vílám, bludičkám a vlkodlakům, protože ti jsou dosud zcela mimo podezření. A to je právě důkaz, že to udělali a zároveň důkaz jejich dokonalé konspirace, že dosud nikoho nenapadlo, že by to mohli být právě oni.

6 4
možnosti

Souhlas p.Metelka, chemické zbraně v Iráku tehdy schovaly také bludičky a víly, že se je nepodařilo najít!

2 3
možnosti
TB

Tak pane Tlustý, někdo tu raketu odpálit musel. Buďto ta vycvičená jednotka měla ukrajinský nebo ruský přízvuk. Vy to vite, máte nějaké důkazy? Ano/ne.

2 0
možnosti
JT

důkazy nemá asi nikdo, zatím. Nevím kdo vystřelil, ale omyl to byl asi těžko. Pak je otázka, komu prospělo sestřelit civilní letadlo. Rusku určitě ne

4 2
možnosti

Vy nevěříte v tragický omyl. Vy věříte, že tam byli schválně poslání, aby sestřelili civilní letadlo. 

Já věřím už jenom ve vaši hloupost. Protože to by byl tak neskutečný risk a tak ohromné riziko, že se to provalí, že by si to nikdo nedovolil. Obsluhu tvoří několik lidí, všichni by museli být zasvěceni.

Nejpravděpodobnější bude omyl, navíc způsobený tím, že neměli kompletní systém s přehledovým radarem, jak už zaznělo.

Tak prosím zklidněte hormon, vyčkejte řádného vyšetření  a smiřte se s tím, že ti vaši oblíbenci nejsou takoví svatoušci.

10 2
možnosti
PF

P68e73t34r 98F20o87j29t90í47k

19. 7. 2014 13:22

A kdo to prozradí...? Rusům a separatistům nevěří nikdo. Ti mohou tvrdit cokoliv a Vy budete mluvit tak jak mluvíte teď. Tady jde jen o to, aby nějaká komise řekla, udělal to ten a ten. Asi jako na majdanu nebo v oděse. Nebo při vyšetřování mrtvých obyvatel Slavjansku a ostatních měst. Tady jde jen a jen o to, aby veřejné mínění Západu stálo na správné straně. Před válkou ve Vietnamu tvrdili politici Američanům, že Vietnamci jsou zvířata a kanibalové.

11 11
možnosti
HJ

Něco podobně hloupého se dalo od Fojtíka čekat, v kontextu posledních, stále šílenějších výtvorů.

Co mi ale trochu chybí, je nějaká větší lítost nad těmi třemi stovkami obětí se spoustou dětí. Do teď nás krmil svými srdceryvnými tirádami o každém jednom Novorosijském zmařeném životu, vyhaslých dětských očích, zoufale prázdných náručích mladých matek, vraždících fašistických bestiích a teď najednou nic?

Osmdesát mrtvých dětí, nic? Jen další stovky mrtvých. Asi nebyli ti na správné straně, mají smůlu že? ;-€Rv

6 5
možnosti
PF

P59e84t62r 41F73o35j82t84í72k

19. 7. 2014 13:24

Od Vás to sedí. Vy, který v předešlých diskuzích vyloženě relativizujete zvěrstva na Ukrajině, kterým jsou civilisté vystavováni. Myslíte, že ty pasažéry uctím více, když si budu myslet, že to udělali parchanti Rusáci?

8 4
možnosti
PH

Válečníci, pravdu se dozvíme jenom tehdy, když se US a Rusko spolu nedomluví. Oba mají dostatek důkazů a výsledný efekt bude odvislý od možného kompromisu.

1 0
možnosti
MJ

Proč nenapíšete:

Pane kolego, s Vaším článkem hluboce nesouhlasím. A pak napsat argumenty. ono je velmi pohodlné, nevyžaduje to námahu : "Žvásty". ;-)

6 2
možnosti
MS

I vzhledem pietě a počtu nevinných lidí na palubě můžete z té rudé agitky trochu ubrat nebo lépe vůbec  napsat.

3 3
možnosti
PF

P80e30t96r 86F46o76j93t90í83k

19. 7. 2014 13:13

a jakou pietu k počtu nevinných lidí na sídlištích a ve městech JV Ukrajiny držíte Vy? Rudá agitko....:-/

7 3
možnosti
JT

omyl to nebyl, nemohli to odpálit amateři a vycvičená jednotka ví na co pálí. A do krámu se to hodí jenom oligarchům z Kyjeva a klukům z EUSA.

10 5
možnosti

vycvičená jednotka ví na co pálí;-Dhttp://zpravy.idnes.cz/ukrajina-priznala-ze-letoun-sestrelila-fcr-/zahranicni.aspx?c=A011004_135559_zahranicni_mhk

Tím nechci říct, že tentokrát to má na svědomí ukrajinská armáda, která je rozhodně lépe vycvičená, než nějací separatisté, co se zmocní raket, i když u toho třeba sloužili a také to umí ovládat.

0 0
možnosti
DR

Vlastně je mi Vás líto.

Mimochodem jste pro svá tvrzení nepředložil ani jeden důkaz. Nepovažujete to za podlost? Nebo máte informace, které my ostatní neznáme?

9 6
možnosti
VL

Žádné informace nemá, už mu zbývá jen klasické bla bla bla (spiknutí  vedené CIA, cestující byli zabiti již před sestřelem, letadlo sestřelil kníže Schwarzenberg proudem Kahudových menthionů atd.). Je konec, bude jen šířit nenávist.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x