Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

pane Strnad, mate pravdu v tom ze to nebylo umyslne sestreleni, byla to chyba. Uz jsem vcera o tom napsal v mem blogu. Jenze to byla chyba zavinena tim ze Putin vyzbrojil lidi kteri nejsou dobre vycviceni, i kdyz tam rozhodne ma take par "neexistujicich" vojaku ktere uz asi nevyznamena jako ty z Krymu. Podelalo se mu to, a ted je hodi pres palubu. To se stava, nechod s pany na led.

Ale az se to uklidni zacne to znova.

1 1
možnosti
TP

tak na tyhle myšlenkové obraty už vážně nemám

6 3
možnosti
MJ

A na myšlenkové obraty páně Zieglera žaludek máte? Zde v jeho reakcích?

7 0
možnosti
JZ

Fojtík je nácek, který obdivuje Stalinovy a Hitlerovy zločiny.

7 12
možnosti
TJ

Docela jsem zvědav, až na jaké dno a jak hluboko jste schopni s panem Olšerem (ne)lidsky klesnout. Píšete, co nám radí Čína! Co soudruzi z Kuby nebo KLDR?

6 6
možnosti
MJ

Hezkou noc.

sem přesvědčen, že Američan nemá vůbec žádný zájem konfrontovat se vojensky s Rusem. jsem přesvědčen, že když se těm v Kyjevu podaří vyprovokovat Rusa, Američan bude opět jen cosi mluvit na tiskových konferencích. Válka mezi Amerikou a Ruskem není možná. I Vy naši protirusáci a prorusáci by jste také zařvali. Ovšem bylo by zajímavé, zda-li by svým tělem a zbraní ( zvlášť pan Ziegler) bránili jejich demokracii.

No a evropští představitelé? Těm by šlo také o krk.

5 3
možnosti
MJ

Závěr můj. Byla to akce nějakého fanatika (docela bych věřil , že podobný jako někteří z Vás) . Lvům předhodí někoho neznámého ....

1 4
možnosti
LJ

Kam se poděla objektivita????8-o8-o8-o

5 0
možnosti
Foto

a v páně Fojtíkových blogech někdy byla???

4 2
možnosti
Foto

Vážení diskutující, mám pocit, že po rozumném rozvážení argumentů, má autor celkem pravdu. Rusku sestřelení dopravního letadla k ničemu nepomohlo, naopak ho poškodilo - jak politicky, tak ekonomicky. Proto si myslím, že Rusko za tím nestojí. Ať máte názor na Ruské velení a vedení jakýkoliv ( od - nekonečna do + nekonečna), tak byste je neměli považovat za idioty. Podle mně je to provokace, sloužící jen k vystupňování válečné hysterie. Pokud bude někdo reagovat, tak prosím bez urážek, je to můj názor.

14 0
možnosti
Foto

Co když Rusko potřebuje na východní ukrajině ještě větší chaos - aby pak mohlo poslat své "mírové síly" na uklidnění situace.

Že by pak už ty síly neodešly, to je asi celkem jasné...

To je zase můj názor...

4 0
možnosti
MR

M11i20l14a94n 10R89a78d67e36k

19. 7. 2014 22:57

tak, diky tomu ze se Hitler nechal vyprovokovat sprostejma Polakama kteri nechteli uznat ze zapadni Polsko (Novonemecko?) spravne patrilo Nemcum, a dovolila si ta pakaz nemecke separatisty ( i kdyz radne v uniformach, maskirovku jeste neznali), tak nemuselo zemrit tolik lidi. A stacilo tak malo - uznat Novonemecko

3 0
možnosti
Foto

Hezký článek. Dokazuje ale jen to, že existují sajrajty na hulení, které člověku úplně v kebuli zpřeházejí veksle...

9 5
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x