Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P80a15v35e28l 50H82e51k

20. 7. 2014 19:39

Jo, pane Fojtíku, v českých luzích mnoho voltérů není. Ale ona ta Vaše kvalita, kterou jste nedávno propagoval je nějaká pofiderní. O tom jestli sepratisti střílej či nestřílej civilisty se těžko dozvíme, i když to že je použíjí jako štít taky o něčem svědčí. A k tomu referendu, vybavuji se rozhovor s nějakým Ponomorovem ( http://echo24.cz/a/w9bUN/odpurci-mucholapka-nebo-placacka-rika-sef-proruskych-milic ). To je pak hlasování hnedle jednodušší  Jo, a bejt antikarma, tak ji máte skoro za každej článek, páč takou snůšku polopravd a lží hned tak nevidím!!

3 1
možnosti
ZB

"Chce někdo tvrdit, že by se těch "ruských" vojáků a agentů tak báli, že by je mezi sebou několik měsíců trpěli" . To je tedy myšlenka, co mají asi tak neozbrojení civilisté dělat proti skupině ozbrojenců, kteří obsadí jejich město? Musí je tam strpět, nemají jinou volbu.Bez ohledu na to jestli s ozbrojeným odporem souhlasí nebo ne,ze všech civilistů jsou teď rukojmí ozbrojenců, kteří z obytných čtvrtí útočí na armádu.Jak jste si jistě všiml náborová akce separatistů v Doněcku skončila neúspěchem,žádné masové demonstrace na jejich podporu se tam nekonají a místní utíkají pryč z ohrožených oblastí.Vaše tvrzení z titulku článku je samozřejmě demagogie.Nikdo nikde netvrdí, že separatisté sestřelili civilní letadlo schválně.Byl to jejich tragický omyl,za který nesou plnou zodpovědnost, to je zatím verze, která má k pravdě nejblíž...víc snad ukáže čas a vyšetřování.

5 3
možnosti
Foto

Separatisté půl roku nezavraždili ani jednoho civilistu, ale obyvatelé hromadně opouštějí svá bydliště a utíkají před zabíjením.. Tak kdo je tam zabíjí? Ukrajinská armáda?.. Pane Fojtíku, já Vás považoval za autora, se kterým, ač v mnohém nesouhlasím, se dá i o mnohém diskutovat. Jenže po tom, jak jednostrannou pravdu jste zde začal ve velkém šířit, jak stále jen hlásáte, že všichni, kdo se na věc dívají jinak, se špatně dávají, a že jen Vy máte na očích ty správné brýle, jsem si udělal úplně jiný obrázek o Vašich myšlenkách a nevěřím už, že se snažíte být objektivní. Osobně proti Vám nemám vůbec nic.  Jen se mi už nelíbí Vaše články, které zavání propagandou a nemají, dle mého názoru, nic společného s nezávislým popisem situace.

8 4
možnosti
RK

Pane Fojtík, zní to neuvěřitelně, ale MÁTE PRAVDU !!!! Opravdu separatisté ( co to vlastně je ? ;-D ) nikoho nezabili. tedy žádného civilistu. Vysvětlení je jednoduché, pomohu vám. Jsou to Rusi .....a ti zabili již hodně lidí ...hezký den

3 4
možnosti
Foto

Ve které diskusi bloger Ziegler napsal ten příspěvek?

Nemohu jej najít.

Už je smazaný?

2 3
možnosti
JM

Bylo to v minulém článku pana Fojtíka, ale ty nejtěžší kusy už admin smazal

0 1
možnosti
Foto

Prostě se spletli, navíc nám to živě servírovali na své sociální síti... Nejdříve slavili sestřelení nákladního letadla a pak zjistili svůj omyl... Na tom není co zkoumat ani řešit ani se o tom sáhodlouze rozepisovat...

5 1
možnosti
PF

P74e15t13r 81F73o70j21t86í27k

20. 7. 2014 11:30

Vyčítají mi neobjektivitu. Ale když se na sítích začne dít něco, co podporuje Rusy, začne se mluvit ihned o infiltraci ruskými špiony. Jaký by byl problém infiltrovat separatisty na Twitteru? Tenhle Matrix začíná být opravdu důkladný. Ze všech stran. A mrtví přibývají..

6 1
možnosti
LN

aha..takže vlastně žádný separatisti nejsou...a kdo tam teda bojuje...???..nejspíš rusové..???....že vy začínáte otáčet....???

4 5
možnosti
HJ

Jak vůbec můžete tvrdit, že separát nikdy nezabil civilstu? Vy jim stojíte za zadkem? Není to tak dlouho, co proběhla zpráva, že omylem těžkými zbraněmi zbořili dva paneláky. A takových "omylů" bylo jistě víc, nehledě na to , že smrt všech civilistů jde na jejich vrubRv

6 5
možnosti
Foto

Bloger Ziegler se nechal unést, myslím, že to smad ani není zlý člověk, je jen prchlivý, od sametové revoluce rozjívený a chybí mu patřičné sebeovládání. Myslím, že alkohol u tohoto člověka spouští nepředvídatelné reakce a měl by ho úplně vyloučit. Vážím si toho, že jej autor nesmazal a prchlivé reakce, ať už byly napsané při návratu ze Stodolní nebo ze zaplivaného jihočeského bufetu, nechal pro posouzení čtenářům.

9 10
možnosti
PH

P13a15v82e54l 49H74e55k

20. 7. 2014 19:22

Sákryš, potřetí, když sem včera výplody Zieglera čet, taky mi přišlo že je zťukanej jak datel ;-D. což ho ale neomlouvá.

0 0
možnosti
Foto

V panu Fojtíkovi se spojil rusofil s grafomanem.

A pak to takhle dopadá...

9 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x