Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Pokud vím, na začátku těch "republik" nějaký ten únoseček a mučeníčko bylo, ne? Dokonce se tuším našel nějaký radní mrtvý v potoce........... - ale to se ještě používaly maximálně kulomety.

Podle mě byla největší chyba, že se do vedení vzbouřených regionů postupně dostali Rusové z Ruska a že požádali o připojení k Rusku.

0 4
možnosti
Foto

Soudruhu Fojtíku, jsem přesvědčen, že vás je v České zemi škoda.Odstěhujte se do Ruska,které tak milujete. Bude dobře vám i nám.  Tam odvedete s vašemi schopnosti, kus dobré soudružské práce. Určitě by vás tam čekala odměna  za propagaci  Putina. 

Nevítal jste náhodou v roce 1968 ruská vojska s mečíky v ruce ?

7 8
možnosti
RC

Civilistu nezabili (mozna), jen se mezi civilisty schovavaji, hlavne ve velkych mestech. Trochu mi to pripomina situaci, kdy za valky hnali Nemci pred svymi tanky civilisty, aby na ne spojenci nestrileli.

Strileli na vojenske dopravni letadlo. A hle, kde se vzali ti civilisti?

4 4
možnosti
MM

Na mne negativně působí slizký skřet Putin s celou svou družinou. Jim nevěřím ani slovo. A separatisté už nejsou separatisty, vyspěli v teroristy a vy si pozvěte domů třeba šohaje Strelkova, když jim tak fandíte.

5 8
možnosti
MJ

Hezký den.

Co jste udělal pro to, aby takový člověk, jako pan Ziegler už zde nepsal? Co udělali další čtenáři a blogeři (hlavně) pro to , aby pana Zieglera vypudili z novinářského serveru iDNES.cz? 

Osobně jsem udělal dva kroky. Napsal jsem adminům, volal přes Skype otce, aby si to přečetl. Napsal také adminům. Tady je přesně to o čem panu Hanákovi jde, v podstatě. Aby lidé typu pana Zieglera neměli možnost, opakuji možnost vůbec někde publikovat. Nezaslouží si to. Pokud redakce pana Zieglera nevyhodí..nooo to bude tedy síla. To se opravdu ukáže, jak to v Česku je s tou svobodou slova a jak Vy , starší si ji představujete.

8 8
možnosti
Foto

Ač pana Zieglera vůbec nemusím a na jeho blogy nechodím, děsím se toho, jak si svobodu slova představujete vy, mladší.

Jsem ročník 1947

10 0
možnosti
JM

Ještě jsem si vzpomněl:

V roce 1988 zaměnila posádka křižníku USS Vincennes iránské civilní letadlo za útočící stíhačku a sestřelila jej. Nikdo nepřežil

Zdroj: http://technet.idnes.cz/proc-americane-sestrelili-dopravni-letadlo-s-290-lidmi-na-palube-pbx-/tec_technika.aspx?c=A080121_221653_tec_technika_pka

V r. 2008 sestřelili Američani (křižník Vinceness) iránské civilní letadlo. Nikdo nepřežil.

A omluva byla ve stylu: No bóže, tak jsme se spletli, co má být...

6 2
možnosti
Foto

a to má být omluva, aby to mohli dělat i ostatní???

Divná morálka

3 3
možnosti
PR

Vy a pan Olšer se evidentně řídíte poučkou Hitlerovi propagandy-čím je lež drzejší a neuvěřitelnější tím větší má šanci na úspěch.Jinak je mě Vás ale líto.Rv

4 4
možnosti
KS

Když ty bláboly ohledně HitlerovY propagandy píšete stále dokola, tak byste to aspoň mohl napsat bez pravopisných chyb.;-)

2 1
možnosti
KS

Ziegler je prostě fanatický blázen. Vám za článek karma.R^

5 0
možnosti
JM

Karma pro Vás R^

Zatím nikdo oficielně neví, jestli to letadlo bylo sestřeleno nebo vybuchla nálož, nebo se srazilo třeba s UFO, ale každý ví přesně, kdo a jakou raketu použil. 8-o

Toho Zieglera jste vytočil parádně, pokud ho admini zabanují navěky (ale nevěřím tomu), budu to považovat za Váš největší boigerský úspěch ;-)

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že jste si před zveřejněním nepřečetl článek kolegy Prokopa a nezařídil se dle něj, alespoň jeden den....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x