Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Čtrnáct dní jsem byl v džungli mimo internet a Vaše kydy. Při návratu jsem na letišti vyslechl tu šílenost s Malajským letadlem, což mě nesmírně zasáhlo protože mám k letadlům hodně blízko a hodně létám. Pro mě je to to nejšílenější, když v rámci nějakého svého boje za něco, na co v podstatě nemám nárok zabíjím lidi, kteří s tím nemají vůbec nic společného. Tak jsem si říkal, že po tomhle strašnym zločinu aspoň Vy a Nigrin na chvíli zjemníte a prokouknete ty šmejdy, které tady už týdny oslavujete jako div ne boží bojovníky za svobodu. A Vy tohle ..... je mi z Vás na zvracení. Skoro je škoda, že v tom letadle neletěl někdo z Vašich blízkých. To by Vám snad otevřelo oči.

10 6
možnosti
MR

Lidi prostě mají v genech vytvářet strategie a konspirace a bojovat proti jiná tlupě, byť se to za tisíce let trochu otupilo.

Postačí se podívat na vesnici a na sousedské války, někdy úplně pro maličkost. Pak přijde někdo nezasvěcený a ... .

Ve světě je daleko více tragedii, válka a rozpad civilizace na Blízkém východě, Afrika, Filipíny, Střední a Jižní Amerika ... .

Je to až bezduché přiživování ohně nad něčím co má jednoduchý základ a vytváření zbytečného napětí ve společnosti a stádního chování ... .

0 0
možnosti
MD

Co Vas to jen proboha napadlo, psat strizlive a pravdive. Nebo ze by to byl jen zajem o titul Olser II ? Uvedomte si, ze zijete v zemi zivene vice jak 45 roku starou stravou s doplnky vyzivy starymi vice jak 69 roku. Jsme chudy narod a tak radi prezvykujeme porad dokola 'stare susene tresky' a pritom nadavame na spatnou stravu ze zapadnich obchodnich supermarketu. Jo, kdybych tak vedeli, co vlastne chceme. To by bylo.

2 0
možnosti
MB

Za koho teraz hovoríte tým MY? Predpokladám, že za seba a Vám podobných, tak to potom aj jasne napíšte. MY, ktorí nie sme schopní chápať aj širšie súvislosti, MY, kterým sa cnie za starými poriadkami, MY, ktorí sme stále nespokojní. Tak, aby to potom bolo jasné, za koho hovoríte.

1 0
možnosti

Sestřel nemusel být omyl, pokud v tom lítá ještě někdo čtvrtý, neúmyslný souběh exploze v ocasní části a současně odpálení rakety je asi téměř vyloučen. Pan Kraus sice uvažuje průchod zbytků po šrapnelu ze zádi do kokpitu, což je snad možné, ale to by ti vypadnutí cestující, respektive jejich mrtvoly musely být v příšerném stavu.

1 0
možnosti
VL

Hosana, sláva na výsostech! Tak pan Řezník odstranil bombu nejdříve z paluby do ocasní části a nyní již ji téměř vyhodil z letadla ven. To se nám to vybarvuje! Se závěrem pana Řezníka ohledně chimér experta Krause je možno teoreticky souhlasit, ale jak říkám přátelé věnujte se práci, věnujte se koníčkům, vínu, zpěvu atd., užívejte léto a čekejte na výsledek vyšetřování. Děje se hodně smutných a hrozných věcí ve světě, ale život je příliš krátký, abyste ho trávili vymýšlením nesmyslů! Obětem vymýšlením nesmysl nepomůžete, spíše naopak. Jiná věc je, pokud byste měli indicie.

1 0
možnosti
RK

Návíc Ukrajině včera Rusko sestřelilo z Ruska další dva SU....omylem ? ;-D

2 2
možnosti
PF
TJ

Tak dlouho jste se časově a myšlenkově přibližoval ke guru protimajdanovského 4. odboje panu Olšerovi, až jste se zharmonizovali v jednotném velitelském čase 7:07;-D. Osobně mi přijde, že se snažíte blogersky přiživit a zviditelnit na Vašem přece jen o něco více proputinovskými sympatizanty ceněném kolegovi;-). Tak se snažte, ať mu moc neuděláte ostudu, přece jen jeho demagogické příspěvky mají delší a propracovanější strukturu za použití mnoha fotomontáží a odkazů. Máte ještě mnoho co dohánět a pilovat ve Vašem Putinovi stranícím fandění:-).

7 2
možnosti
PF

a pak že konspirace nefungují...:-)

3 1
možnosti
VL

Klasika, pane Fojtíku. Jednak čtete zřejmě to, co kdo prohlásil, mezi řádky, nerozumíte nebo nechcete rozumět tam uvedenému textu a jste na tom pak podobně jako pan Hermánek se svým unáhleným článkem o Andersenovi ze včerejšího večera (sami jste pohádkáři, ale vaše pohádky jsou nechutné) jednak potřebujete nadále fabulovat. Bylo Vám řečeno mockrát abyste si počkal na závěry mezinárodní vyšetřovacím komise a to má svou platnost i přesto, že se tu jistě najdou mudrcové píšící, že závěry žádné nebudou. Dobře tak když závěry žádné nebudou, tak si pak můžete třeba s velkým konspirátorem panem Fialou zafabulovat. Např. císař Vilém, císař Hirohito a jeho admirálové byli američtí agenti a to USA umožnilo na základě vyprovokování konfliktů vstoupit do obou světových válek. Chruščov byl americký agent a předáním Krymu Ukrajině vytvořil podmínky pro dnešní situaci. O likvidaci dvojčat v New Yorku nemluvě - jasně bin Ladin byl americký agent. A řada z vás je zralá pro Chocholouška!

Konflikt pokračuje protože ve svých aktivitách pokračují zločinci typu Borodaje, Strelkina a byla by jich tu dlouhá řádka. Jsou to prokazatelně lidé stojící v čele separatistů, kteří nikdy na Ukrajině nežili nebo minimálně a kteří mají ruské občanství. Tak ať si pan Putin ráčí mezi touto smečkou grázlů udělat pořádek a dá si je na řetěz, kam patří!

11 2
možnosti
PF

Já totiž vím, že mám Vás... Vy totiž vždy můj blog dokážete uvést na pravou míru. A od toho blogy a diskuze jsou. Přeji hezký den:-)

2 2
možnosti
RK

Fojtíku, Fojtíku ....přesně podle hramonogramu. Rusáci se doznali, tak útočím na jiné frontě. S vaší, lehce vypatlanou myslí, jste schopen pochopit, že Ukrajina musí Rusko vyhnat do Ruska ? Ve válce s tak silným protivníkem asi úplně nejde slibovat. Je to bolestivé, nepříjemné, ale Rus musí být zatlačen. A až se podaří přeřušit všechny zásobovací cesty pro ruské teroristy, co tam budete mít dál s tím vaším ruskoarogantním úsměvem ?

11 1
možnosti
PF

Koštále, Koštále, s Vaší těžce vypatlanou myslí toho moc nechápete. Ta propaganda dnešních článků o údajně a možná je toho důkazem...

3 7
možnosti