Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jenom drobný dotaz - to máte předepsáno od lékaře, dvakrát denně se rozčílit???

2 1
možnosti
VL

A čeho se bojíte.

USA se brzy zhroutí, jak prorokují mnozí Vaši příznivci, EU se rozpadne a vítězná RF ať již v rámci Evroasijské únie nbo v rámci BRICS zajistí prosperitu pro všechny (Vy navíc o to vítězství budete mít nepopiratené zásluhy).

Já být Vámi tak si už založím devizové konto a šetřím v ruských rublech nebo v čínské měně (jsou tom obě jistě budoucí měny rezervní a pan Olšer nedávno psal, že budou brzy kryty zlatem (tedey aspoň ten ruský rubl dle pana Olšera určitě) a snad i volně směnitelné za zlato nebo dokonce za platinu - pravda jako důkaz takové fantastické měny tam vystavoval pamětní ruský 50 rubl ze zlata, jenže ten nejspíš pod 10 000 ruských rublů dneska nekoupíte).

Také můžete špórovat v běloruských rublech. Přece byste nevěřil prolhaným západním měnám, které čeká katastrofa. Běloruské rubly mají inflaci pevně svázanou s devalvací kolem 30 % ročně a pracující lid v Bělorusku se již v rámci budoucí Evroasijské únie neobyčejně těší do důchodu a na Krym.

8 1
možnosti
LJ

Pane Fojtík, zase tak stár dle mého soudu z Vašeho fota zde nejste, tipnul bych, že máte ještě tak +-20let do nástupu do důchodu, to je doba, kdy se toho ještě může stát hodně, takže bych neházel flintu do žita.

1 0
možnosti

Když se přesunete na Krym, tak vám kačky budou stačit:-P

9 0
možnosti
PF

To mělo být součástí blogu, já na to úplně zapomněl....:-/;-(;-)

2 0
možnosti
JK

Tak si půjčte, na ničem jiném se nedá vydělat ;-D a podpoříte obrat.

0 0
možnosti
Foto

Tak tak, nemůžeme ztratit nic, než své dluhy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x