Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďte tak hodný, a prozraďte nám tady všem, kam že to chodil král Šalomoun na ten záchod...?

9 1
možnosti

A on musel? Nebo mohl?

0 1
možnosti

Kdo umí anglicky, tady je skvěle shrnutý aktuální stav jaderného arzenálu USA: https://www.youtube.com/watch?v=1Y1ya-yF35g . Velí tomu gambler podvádějící casina falešnými žetony a notorický alkoholik, stráže chrápou v nezajištěných silech a bezpečnostní protokoly spoléhají na osmipalcové diskety... ;)

0 1
možnosti
Foto

Nevis nahodou, co se stalo s tou obklicenou ukrajinskou armadou? Nedavno byli bez moznosti odjet, nebo znicit nepritele(ty teroristy) a najednou se o nich nemluvi. Jako by se to ani nestalo. Tak nevim co si mam myslet. Neprebehli nakonec take k tem vrahum, sepratistum?

1 3
možnosti
MR

Je zde podobní situace jako v 1 světové válce, kdy obyvatele českých zemí odmítali bojovat proti Srbům a dalším národnostem  a přidávali se na druhou stranu a tak vznikali legie.

Jejich mocnářství je přitom vnímalo jako nepřítele a válčilo s nimi. Ukrajina doplácí na stalinistické stěhování národů a je těžké aby mezi sebou bojovali pomalu příbuzní. Proto se jeví jako výhodné nasadit žoldáky a ... .

1 0
možnosti
MR

Před dvěma lety připustil Putin nasměrování jaderných hlavic na Evropu i na Prahu.

5 0
možnosti
PF

P34e58t67r 67F79o66j24t60í16k

29. 7. 2014 14:22

ano, za radar...

2 4
možnosti
PZ

Koukám, že naší rusofilní páté koloně vlastizrádců již příčetnost prokluzuje mezi prsty a s tím, jak nejen, že je jasné, že svým ukořistěným BUKem sejmuli pabIbové z řad ruských povstalců (a Rusko bylo plně usvědčeno ze lži, když tvrdilo, že BUK na ukrajinském videu je natočen v Krasnoarmijsku hluboko v ukrajinském zápolí, a přitom bylo ono místo identifikováno v Luhansku http://www.interpretermag.com/russia-this-week-defense-ministry-claim-about-buk-video-doesnt-add-up/ (část z 23. a 21. července tedy druhá a čtvrtá čtvrtina tohoto nešikovně dlouhého článku)), ale velikost území jejich bolševických republik (jestlipak si rádobykonzervativec Fojtík přečetl jejich "ústavy"?) se už scvrkává na velikost středočeského kraje, tak se tu snaží splácat páté přes deváté. Máte smůlu Fojtíku, Rusko vložilo poslední 3 roky hodně kapitálu do protizápadní ofenzivy, ale nečekalo, jakým způsobem se k tomu "vrtkavé" veřejné mínění postaví (protože ruští strategičtí plánovači NIKDY žádné veřejné mínění nechápali).

12 4
možnosti
PF

P30e63t28r 85F91o45j43t23í36k

29. 7. 2014 14:22

měl jste dát svůj názor do samostatného blogu, já mám názor opačný, tak nemám, co Vám k tomu více říci....

5 5
možnosti
MR

Není Vám něco divné ? Proč se USA stahují z Afganistánu, proč nechávají Irák napospas, proč nechávají svého přítele Izrael taky dělat co chce. Proč nezasáhne v Africe, Somálsko, Lybie ... .

Co je program ISS, kde je USA, Rusko, Japonsko, Kanada EU. Proč se USA připravily o vesmírný program, nemají prostředky pro vstup na oběžnou dráhu.

Čím je Ukrajina  více než na ropu bohatý Irák, nebo na suroviny Afganistán... .

3 2
možnosti
Foto

Jo jo taky se mi zdá, že chtějí provést jaderný útok na Rusko, že už nemají jiné volby.

2 5
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x