Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Privatizace v Rusku se pohybovala v jinych radech nez u nas. Co bylo podobne, ze se casto privatizovalo za penize statu nebo privatizovanych spolecnosti. Tou berlickou byl mimo jine i "institut" tzv. zastavni aukce. Chodorkovsky je epizoda sama pro sebe. Co mne ale zarazi, ze pred nekolika lety evropsky soud rozhodl ze kauza Jukos nebyla kauzou politickou. Bez ohledu na to, jaky mam na vec nazor, je zajimave rozhodnuti arbitraze, ktere hovori jinak. Skoro mi to pripomina ceske soudnictvi kde leva ruka nevi co dela prava. A nebo naopak. Vi to moc dobre a tak maji exekutori pre nejen u nas.

10 0
možnosti
RF
MD

Dobry clanek. Jen tak dal.

8 1
možnosti
VL

Možná by nebylo od věci harmonizovat obsah článku s panem Olšerem. Poněkud se v některých číselných údajích i lišíte, ale to je detail. Je jasné, že se Vám toto nelíbí. Bude víc věcí, co se Vám nebudou líbit!

Jenže ne všichni oligarchové v Rusku a na Ukrajině, kteří (a nakonec i naši ctění miliardáři např. pan Kellner) přišli ke svým majetkům za hubičky, se dostali do rozporů s panem Putinem, kterého za následníka víceméně určil právě ten pan Jelcin (to jen tak mimochodem!). V Rusku je mnohem víc potenciálně nebezpečných věcí. Tohle jen špička ledovce!

0 1
možnosti
PF

já vím, vše je tak propojené, že v globále už je úplně jedno, co si myslíme. Já jen, že jsem si přečetl hodně "oslavných" článků na rozhodnutí haagského soudu, tak jsem chtěl jen trochu osvěžit paměť...

3 0
možnosti
DD

Jo jo takový český Bakala

2 0
možnosti
RK

Ten soud v Haagu je ale hloupý. A vůbec, kde ten svět bere tolik hloupých lidí, co třeba vůbec nechápou, že NEOZNAČENÍ vojáci s nejlepší výzbrojí přece nejsouRusi, že Ukrajina darovala Krym Rusku ...........ještě že máme soudruha Fojtíka ;-D

1 6
možnosti
PF

Ještě že máme "inteligenta" Košťála. Ten hned řeší něco, co vůbec není tématem. ;-D

9 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x