Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z  perspektivy obyvatele Česka je propaganda velmi nepříjemná a ubíjející, je však třeba to vydržet - skutečná situace se vyvíjí jinak, než si evropští a američtí papaláši přejí.

4 7
možnosti
JV

Jste se dneska nějak rozjel ;-)

2 1
možnosti
MD

//zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/studie-nemecko-je-energeticky-nejefektivnejsi-na-svete-usa-propadly-1105301

1 0
možnosti
AM

"Hranice ruského světa mnohonásobně přesahují hranice Ruské federace. Cítím, že plním historickou misi ve jménu Velkorusů, což je superetnikum stmelené pravoslavným křesťanstvím. Stejně tak, jak jsem to dělal na Kavkaze, i na Ukrajině bojuji proti separatistům, tentokrát nikoli čečenským, ale ukrajinským. Protože věřím v existenci Velkého Ruska, ruského impéria. Separatisté jsou ti v Kyjevě, kteří Ruské říši vyhlásili boj za odpadnutí, jež nesmíme připustit."

Slova "premiéra" DLR Aleksandra Borodaje, rodáka z Moskvy.

-------------------------- takže se není moc co divit, že je vláda v Kyjevě chce dostat od válu --- a oni na pěkné požádání neodejdou.

++++++++++++++++++++++++

Na druhou stranu, jestli chce zdecimovaná UK armáda bojovat s pomocí raket s půltunovými hlavicemi proti rebelům ve městech, taky na to nebudu nadšeně hýkat

3 0
možnosti
AM

Tak ty balistické rakety se nepotvrdily. Naštěstí.

3 0
možnosti
ZD

nooo ...většinou s Vámi souhlasím pane Fojtík ...ale nyní nemohu...snad ne úplně s obsahem a...ale s tou emotivností...a musím připustit ...že souhlasím s panem Kroupou...že nikdo z nás neví...zatím...kdo to letadlo sestřelil...i já si MYSLÍM...že to nebyli povstalci...natož RF...ale myslet znamená prd vědět...jooo babička byla moudrá žena...a že tam ti vojáci neměli co dělat????neměli...s tím se dá souhlasit a Porošenko opět chtěl využít příměří....s tím také se dá souhlasit...ale to letadlo ...hezký den a další chuť do psaní Vám přeje....ZD...;-);-);-)

1 1
možnosti
Foto

Fascinuje mě, jak je vám všechno jasné. Hlavně to, kdo sestřelil to letadlo. Buď nechápete, kolik je v takovém případě možných proměnných, nebo to víte, a lžete jako když tiskne

6 1
možnosti
TJ

Bloger má objektivně-pravdivé informace z nezmanipulovaných médií, která my ovce čtoucí západní média nikdy nenajdeme.

4 0
možnosti

pane Fojtíku,

já jsem také už alergický na mediální masáž, ve které je Ukrajina prezentovaná jako náš milovaný soudruh a Rusko jako říše zla. Jenže vadí mi, když se ze strany těch, co tuto mediální masáž kritizují, používají sviňárny stejného gardu. A Vy jste jednu takovou použil, když jste Kyjev obvinil z toho, že raketu na malajsijské letadlo vystřelili oni. Nemáte žádný důkaz, stejně jako druhá strana nemá důkaz, že to udělali separatisti. Takže nechovejte se stejně, jako ta hovada, která kritizujete.

5 1
možnosti
PF

;-(už to dělat nebudu. To byla pouze protiakce

1 5
možnosti
TJ

Vy těch fórů v rukávu máte zřejmě nekonečně hodně. Ukrajina vítězí, Kreml panikaří, čeští kolaboranti  prskají. Takže všechno jak má být.

7 2
možnosti
MD

Doufejme, ze jste to nekde opsal. To vite, jeste by si o vas mohl nekdo neco ne prilis lichotiveho myslet.

5 5
možnosti
KD

Novinari napisi to za co jsou placeni. Skutecnost je az na vyjimky nezajima !

5 1
možnosti
PH

Pravda, zapnul jsem TV a informaci o 20. Ukrajinských vojáku na mě vypadla, nezaregistroval jsem ztráty na opačné straně. No asi žádné nejsou. Takže vraždí ruská soldateska potom:

http://www.alternews.cz/ukrajinsky-novinar-navrhl-vyhladit-15-milionu-obyvatel-donbassu/

6 2
možnosti
PH

Jsem rád soudruhu Ševčíku, že souhlasíte s ukrajinským novinářem.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x