Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

EU a USA se většinou všude ohánějí humanitou a lidskými právy a tady,kde kousek od našich hranic trpí a umírají lidé, tak v rámci okázalé diskreditace všeho ruského nedokáží hnout ani prstem a navíc řeší,jestli se něco z této pomoci náhodou nedostane separatistům.Rv Místní lidé potřebují pomoc okamžitě,a ne až to nějaký bezpečnostní expert po dovolené správně vyhodnotí!

13 6
možnosti
MM

Když Putin lže, fauluje a krade, zkuste takovému diktátorovi uvěřit, že to myslí upřimně.

4 1
možnosti
MD

Muzeme mit k USA ci EU ruzne postoje, ale vse by melo mit svoje jiste hranice. Oba tu ted ve svetlech kamionu s pomoci stoji NAZI s krivou pateri a scvrklymi 'camprliky'. Nas cely byvaly zapadni idol tu stoji v cele sve krase. A potom, co predvedl zvlaste v poslednich rocich, uz mi ho ani neni lito. Inu Vladimire, kdo umi ten umi. Ale tve umeni neni zas tak velke, protoze ti co stoji proti tobe jsou jen ubozaci a hambari.

9 3
možnosti
MD

Pro pana Fojtika samozrejme karma.

6 4
možnosti
LJ

K čemu jim bude cukr?

1 3
možnosti
JC

Že by k jídlu? Anebo si myslíte, že mají v každém rozbombardovaném paneláku laboratoř a budou vyrábět bomby? Dejte si studenou sprchu.

5 5
možnosti
JC

Tohle už je od některých diskutujících (od dvou, emigrantů za mořem, nenávistí se zalykajících, než přijdou další hoši malinoví) posedlost, fantasmagorie a neskutečně nekonečná zloba a zášť. Rusové poskytují pomoc lidem, kteří trpí šílenstvím občanské války, kterou rozdmýchaly USA a oni ještě budou zde vytvářet ty své fantasmagorické teorie o kulometech v mouce a cukru! Že Vás, pánové, hanba nefackuje!

Ale co, vždyť vlády Vašich nových domovů se s tím nepářou a posílají klidně letadly zbraně a vojenské odborníky fašistické kyjevské vládě, aby je použila proti vlastním obyvatelům. "Humanitární" pomoc po vzoru USA a Kanady. Rv

14 10
možnosti

Ti mají ale zlaté srdíčko,že? Škoda , že to srdíčko jaksi nefungovalo v mnohem horší tragédii v čečně...Rv

1 2
možnosti
ZH

Vůbec se nedivím Kyjevu, že kouká na ten konvoj nedůvěřivě. Nevím co je k vidění na ČT, ale němci měli včera reportéra v těch kasárnách, kde se sestavil ten konvoj. Udělali rozhovory s řidiči , což byly chlapci 19-20 let v civilních kalhotách, svlečený do půl těla. Potom reportéři odjeli a za hodinu natáčeli z projíždějícího auta skrytou kamerou. všude samí vojáci kolem aut, desítky.

5 6
možnosti
PF

u nás by to museli hlídat také. Nebo Vy byste nechal někde na parkovišti kamion bez dozoru?

9 5
možnosti
MP

Vypadá to, jako kdyby někdo chtěl zabránit tomu, aby auta dovezli potřebné věci na místo. EU a západ mlčí, žádné sankce Ukrajině, žádná pomoc zbytku lidí, kteří tam zůstali. To má  být ta mírová spolupráce a humanita EU a Ameriky? Vézt tanky skryté v nákladacích- příliš trapné divadlo. Západ se BOJÍ, že se tam vezou zbraně!! Tak tomu říkám divadlo pro absolutní primitivy.

14 2
možnosti
RF

Nechapu nektere diskutujici. Hrozil snad nekdo atomovou bombou Skotum nebo Katalancum? Vyjadroval se nekdo ve spanelske nebo anglicke verejnopravni televizi ve smyslu jejich fyzicke likvidace jako se to stalo opakovane na Ukrajine? viz. odkaz https://www.youtube.com/watch?v=mhYyj5l9Lx0

USA a Kanada otevrene dovazi vojensky material na pomoc vlade. Neni snad pravidlem, ze v pripade obcanske valky se nesmi podporovat zadna ze stran? Kdy cela ATO zacala? Presne v ten moment, kdy MMF rekl, ze nebude poskytnuta zadna financni pomoc, pokud UA neudrzi sve vychodni regiony. Jak se ale postavit k referendu z pocatku kvetna? Najdete si to na webu. Ja tam zelene muziky nevidel. Zato tisice lidi ve frontach do volebnich mistnosti, ktere natocil napr. Graham Phillips viz. konec spotu http://www.youtube.com/watch?v=ZxU5T6F6SYUnebo treba tento https://www.youtube.com/watch?v=DnPWrIr8LiE.

I kdyby dnes schovavali co chteli pod cukrem a moukou, tak je bezpocet moznosti, jak prevazeny naklad zkontrolovat. Na Rusko/UA hranici je mise OBSE. Otazka ale zni, zda se chce. A ze pouzivaji vojenska vozidla? No, kde je chcete v takovem mnozstvi sehnat. U nas take vojenska vozidla rozvazela o povodnich. Pokud jediny vojak je ten klucina za volantem, tak s tim osobne nemam problem. Jestlize mame navic, a to mame, moznosti kontroly dodavane pomoci na hranici s UA, tak by s tim nemel mit problem ani nikdo jiny.

14 1
možnosti
MK

Kulomety v cukru a mouce a v každém spacáku zelený mužík ;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x