Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Výborně popsáno. Na Kyjevu je vidět, že s tou humanitární pomocí dělá jenom obstrukce. Už několik dní dělá údajnou "celní kontrolu", přestože tady rusofobové paradoxně píšou, že té pomoci je docela málo.

9 3
možnosti
PR

Některé je až až ,takové humanitární Uragány se kterýma Ruští teroristé střílí do autobusů z uprchlíky když už civilní letadla setřelovat nemohou je už dost.

2 6
možnosti
TP

a co česká pomoc? Kolik putnistů už přispělo na trpílcí lid Donbasu?

 Přesto se najdou Češi, kteří donabasu pomáhají.. Člověk v tísni! http://www.clovekvtisni.cz/cs/clanky/clovek-v-tisni-pomohl-496-ukrajinskym-detem-ktere-utekly-z-ostrelovanych-mest-na-pomoc-uvolnil-dalsi-milion-korun

4 3
možnosti
JC

Jó, Tomaszi, Putna nevím co dal, to se ho budete muset zeptat. Je teď profesorem, snad nějaké prostředky má.

A jinak, nesmíte hned všemu věřit, co Pánkovci povídají. Ale Vy věříte, že, chlapče, jako mnohému. Inu, svatá příroda s Vámi ...

9 5
možnosti
PR

Myslíte že ji také rozkradli jako Rusáci a dojela jen poloprázdná auta se zbytky8-o

7 4
možnosti
PR

Jediné co dojelo z Ruska v pořádku jsou nové humanitární raketomety;-D

6 5
možnosti
JC

No pravdou je, že v médiích se objevil z té kyjevské humanitární pomoci jeden náklaďák s brambory a dva zaplachtované kamiony, nic víc. Žádné kolony náklaďáků, i když ve zprávách bylo opakovaně uváděno, že té pomoci je třikrát tolik, co posílá RF. Kudy a kam vlastně jely ty kolony s pomocí, ví jenom bůh a Porošenko. Tohle je jedna z největších maskirovek v této válce. Myslím si, že kdyby opravdu nějaká pomoc v takovém objemu byla, tak je svět bombardován neustále záběry předlouhých kolon náklaďáků a skládání materiálu na místě. Ale - NIC. Velké a prázdné nic.

10 4
možnosti

..stejné NIC, jako v ruských náklaďácích?

6 5
možnosti
AS

A66d10a72m 60S34t91a76v22a

19. 8. 2014 7:56

"Kam se poděla kyjevská humanitární pomoc?...": Taky si tu otázku kladu.

13 2
možnosti
JC

Žádná totiž není, jsou to jenom lživá prohlášení. Když Jaceňuk v parlamentu hřímal, že armáda už skoro nemá co na východě jíst, tak tomu se věřit dalo. Ale nechat hladovět armádu a přitom posílat stovky tun vyhladovělým Moskalům, civilistům, tomuhle nemůže věřit nikdo s logickým uvažováním.

9 5
možnosti
TP

no kyjevská pomoc, kyjevská pomoc, ale kam se poděla Sedmá rota!?!

3 5
možnosti
BC

Asi tam,kde Peczynskeho mozek.

9 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x