Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Brežněv patřil mezi ty Ukrajince, kteří dnes válčí v Luhansku proti kyjevské vlády, čili spíše Rus narozený na Ukrajině. Jinak v každé svazové republice držel v tamním ÚV Komunistické strany skutečnou moc Rus dosazený Moskvou, i když býval formálně dvojkou za místním nejvyšším komunistou  V politbyru KSSS ovšem měli převahu Rusové.

12 1
možnosti

I Fojtík lže o Brežněvovi jako o Ukrajinci, dneska se nám to ale sešlo. Všem těmhle kolaborantům se na blogu dnes náramně hodí Brežněv-Ukrajinec. Přitom je to jen účelová lež jako věž.

 Soudruh Brežněv se sice na Ukrajině narodil ale národností to byl Čuvaš nebo Čuvač, to je národnostní menšina, ugrofinského původu, která vznikla spojením volžských Tatarů a  Bulharů, tudíž ŽÁDNÝ UKRAJINEC!!

13 1
možnosti
MM

No jo no, on Hitler byl také vlastně Rakušák. Vím, že pro své hulvátství nemůžete diskutovat, tak byste mohl ve vašem příštím blogu uvést ověřitelné statistiky o tom, jak prim v invazních vojskách hráli Ukrajinci a Gruzínci.

8 1
možnosti
MS

Člověče, já mám pocit, že začínáte čím dál tím více mluvit (vlastně psát) z cesty. Možná by nebylo od věci, kdybyste se nechal objednat na CT nebo ještě lépe magnetickou rezonanci hlavy, jestli vám tam neraší něco neblahého. A to myslím naprosto vážně.

9 2
možnosti
JL

Technická. Chruščov byl Rus, nikoli Ukrajinec.

3 0
možnosti
RF

...něco na tom je. Když to vztáhnu na oblečení, tak Pražák by měl být zpocený pako v outdoorových kalhotech, tričku s nápisem a goretexovými botami a přitom jsou to všechno modelové z moravy a ostatního buranova od Košic po Aš, kteří se v pátek zase vrací k okopávání kedluben.

1 1
možnosti
JR

J12a28r39a 48R16a59n58k

22. 8. 2014 7:01

....ale no tak, rybari, tenhle prispevek uz je take omlety po 100.Rv

0 1
možnosti
BM

V SSSR dominovali Rusové, ruština byla úředním jazykem. Gruzínci, Arméni, Kazaši a další národy byli podmaněné. To v přímé návaznosti na Ruské impérium... Docházelo k porušťování těchto národů i formou deportací, či imigrací občanů ruské národnosti do tzv.svazových republik, kde získali privilegované postavení. A právě tyto skutečnosti vyvolávají ony problémy v postsovětských republikách.

Taková jsou fakta pane Fojtíku!!!!!

19 1
možnosti
JC

Kolik let jste v tom sajuzu žil?

2 17
možnosti
JC

Tak jste se představil, ale co máte k článku, tématu?

3 18
možnosti
Foto

Pane Fojtíku většinou s Vámi je sranda, ale dnes i velké poučení...právě jsem se dozvěděl, že SSSR a celému socbloku nebylo vládnuto z Moskvy, ale patrně z Kijeva. Kdybyste si dal práci a měl tu možnost, nahlédněte prosím do archivů, možná se Vám podaří najít dokumenty, které dokazují, že Rusové byli zcela proti okupaci, ale převálcovala je kolaice všech ostatních národností sdružených v SSSR.

20 0
možnosti
MD

Tak na rozloucenou, mily autore, uvedomte si, ze pisete povetsinou pro Turky, kteri nerozlisuji napr. vojaka a vrcholneho politruka, nevi co je to narodnost a v zivote nebyli v cirkuse, takze ani pojem zonglovani jim neni znam. Takze priste jednodussi text. Hezky den.

5 4
možnosti
JC

:-)R^ Brilantní příspěvek!

2 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x