Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Fojtíku za tohle už byste zasloužil pár přes hubu .....Tohle už fakticky přestává bejt sranda, tohle už hraničí s vlastizradou. Přestávám věřit, že opravdu existujete.

Spíš jste jenom konglomerát šašků z ruského velvyslanectví přihlášený pod jménem nějakého fiktivního člověka. Jinak to snad není možné.

16 2
možnosti

....fotka by tomu odpovídala...:-):-)

5 2
možnosti

Pane Fojtíku, vidím, že máte velmi bujnou fantazii. Nebo jste to dostal ve své příručce od ruské ambasády?

9 2
možnosti
LN

pokud si myslíte že armáda SSSR v 68 nebyly ovládaná ruskem....pak byste se asi měl léčit....ale přesto zkusím jednu úvahu jako polemiku proti těm vašim....jak to valstně nazvat??...výlevům...

...pokud existuje situace...že jeden národ ovládá několik menších,,,a dokonce jejich příslušníky využívá ve armádě....pok logicky bude těmto menšinám nedůvěřovat...a velitel který nedůvěřuje má vždy tendenci ...takto nespolehlivé jednotky mít kontrolou a nechávat je dělat špinavou práci...mimo jiné proto aby uchránil základ své armády složený z vlastních....dělali to už Římani...dělal to čingischán..logicky to dělal i Brežněv...

..oni sem v 68 roce nejeli na nějakou humanitární misi..oni sem jeli potlačovat kontrarevoluci...tedy bojovat..stejně jak to už zažili v Maďarsku....a proto do první linie poslali Kazachy a další asiaty....dalším důvodem..mohlo být i to, že  tihle provosedoví neměli ani potuch kde jsou...neznali místní zvyklosti...logicky všechno co se pohnulo považovali za nepřítele...a proto to byl z hlediska vojenského ideální materiál do první linie....hlavně pro případ že by se skutečně bojovalo...takovej kanonenfutr....

14 0
možnosti
JC

Minimálně v polovině příspěvku se ale shodujete s panem Fojtíkem.

Jinak k článku napsal velmi trefný příspěvek pan Miloš Dvořáček výše.

1 10
možnosti
DV

D50a54v25i22d 67V65l42k

21. 8. 2014 8:33

Pane Fojtíku Vy fakt nejste normální. Buď nejste psychicky v pořádku, nebo nechápu Vaši motivaci k bezbřehé lásce k Putinovi a nelítostné nenávisti k Ukrajině. Jsou to peníze co Vás motivuje k tomu, abyste tady psal ty nesmysly? Pracujete pro některou z ruských tajných služeb? Nebo jste opravdu přesvědčen o tom co píšete? Váš stav se podle mne zhoršuje, ještě tak před rokem se občas dal Váš článek číst, ale dneska je to o duševní zdraví.Rv

18 2
možnosti
JC

Tak si to zdraví hlídejte, no!

Napsat tolik urážek autora v poměrně krátkém příspěvku, tolik nepravd a výmyslů, tak už asi nebudu moct psát dál ...Rv

1 17
možnosti

Vzhledem k tomu, že jsem od 21.8. několik dní chodil a fotil v pražských ulicích, mohu potvrdit, že to byla směska plná všelijakých šikmookých, dost primitivních vojáčků. Takže ty plky, že to byli Ukrajinci, mne ani u autora neudivily. A když se podívám na fotku autora, tak mne to vlastně přijde dost pochopitelné:-)

10 1
možnosti
BM

Nezlobte se pane Fojtíku, ale ohřívat si svojí proputinovskou polívčičku právě u příležitosti jednoho z nejsmutnějších výročí je skutečně nechutné!

13 1
možnosti
PR

Pane Fojtík, co vám ti Ukrajinci a Rusové udělali, že na jedny neustále plivete a druhým lezete do zadku? Chtělo by to trochu víc objektivity, ale toho asi nejste schopný, přesvědčujete mě o tom každý den ve Vašich článcích. Za dob sovětského svazu se politická rozhodnutí dělala v Kremlu a nikoli někde na Ukrajině. A není vůbec podstatné jestli ty tanky, co k nám přijely, byly z kasáren na Ukrajině nebo někde za Uralem.

8 0
možnosti
MD

Ve filmu Podivne dedictvi jedna z ustrednich postav tvrdila, ze umi cist, ale neumi psat. Coz je prijatelnejsi varianta jako opak.

1 2
možnosti
PS

Lenin nebyl Rus.  Byl to napůl Čukša nebo Mongol a napůl Němec nebo něco takového. Je to na něm i vidět. Ale to v Ruske imperii nebylo nic neobvykleho. Obrovská směska národů tam téměř odjakživa.

5 0
možnosti
MD

Americka imperie je na tom ostatne stejne.

2 6
možnosti
ZH

Teda to je síla. vsadím se, že doma v šuplíku už máte připravenej zvací dopis, pro ty hodný rusy.:-/

10 2
možnosti
MD

Tak odpustili jsme jinym narodnostem daleko daleko horsi veci, odpustme ukrajincum a dalsim ty male.

0 2
možnosti