Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skutečnost, že v podstatě obč. válka na Ukrajině byla způsobena zločineckými politiky samotné Ukrajiny s jejich kumpány po celém světě je NEZPOCHYBNITELNÁ. Neplacení dodávek plynu, krádeže plynu a ulévání nakradeného kapitálu do zahraničí, rozkradení a vydrancování země. Nic, než válka gangů a po nich potopa. Stejně tak je víc než jasné, že v podstatě přechází ve vědomou genocidu. Současná politic. garnitura Ukrajiny bude stejně obětována na odpis, a to ,,VŠEMI" stranami.

Účel světí prostředky. Včetně ,,vzývaných" sankcí:-/ Nic než přerozdělení trhů a cílené opětné zpomalení ekonomic. růstu. Především v Evropě. Ani cílený brainwashing to však nemůže zakrýt;-O;-€8-o:-/

10 1
možnosti
JR

J46a93r39a 35R57a38n15k

23. 8. 2014 18:40

Obcanska valka byla zpusobena liknavosti Putina, ktery se musel soustredit na sve OH a nenaridil Janukovycovi, at si tam s demonstranty vede rozumne diskuse, cely svet se na to dival....Vy jste drimal?

1 3
možnosti
Foto

To, co napsal autor, je v podstatě realita, která se děje na mnoha místech světa. Těžko pro každého představit si v této situaci sebe sama. Avšak, přijde-li ZLOM, okamžik, kdy už není ,,co ztratit", kdo sám za sebe by dopředu dokázal říci, jak by se v takové situaci zachoval.8-o:-/

4 2
možnosti
RH

Opravdu si stále myslíte, že popadnout kalachy a obsadit násilně správní budovy byl dobrý nápad? No tak snad nezbývá než "separatistům" za současný stav poděkovat..

12 4
možnosti
JT

v Kyjevě to udělali jinak ? dodnes to musí hlídat se zbraní vruce.

4 8
možnosti
PR

To kdyby jste rekl Putinovym bandam vrahu tak jste mrtvej.=-O

3 2
možnosti
JT

zatím civilisty vraždí pouze Kyjevská armáda a soukromé gardy oligarchů, placené EU a USA

4 7
možnosti
PD

Jste jistě dobrý člověk, jen trochu moc důvěřivý - věřte mi, z Ruska nikdy nic dobrého nepřišlo (až na vyjímky) a že toho už dost pamatuji.

7 5
možnosti

Například KDYBY se z Ruska vrátily dědovy hodinky, dalo by se o té výjimce hovořit.

4 0
možnosti
LN

...hmm..docela případně jste si půjčil titulek....z rubriky v níž autoři píšou o zemích o nich vědí prd....tady je to podobné...fabulujete a hrajete na city...ale vaše bláboly nejsou podloženy ničím jiným než vašimi představami....

8 4
možnosti
RB

Vaše bláboly jsou snad něčím podložené? Viz. váš poslední blog o tom, že ruský konvoj zpět veze BUKy ;-D

5 6
možnosti
JL

Já neuteču, já budu sestřelovat civilní letadla...

5 3
možnosti
RB

už vyšla oficiální zpráva? Nebo je papouškujete západní politiky, kterým ale bohužel chybí nějaké důkazy.

5 4
možnosti
JM

Jste sice poněkud monotematický, ale Klušák je na tom pořád o trošku hůř;-D

1 0
možnosti
JL

Tak vzhledem ke skutečnosti, že pan Fojtík je zhruba padesátkrát plodnější než pan Klušák, tak s porovnáním jejich stavu až tak úplně nesouhlasím.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x