Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Fojtíku, tady ultranacionalistický bloger Peszynski.. můžete mi říct jakého národa jsem ultranacionalista? Abych se přizpůsobil vašemu názoru, já vím, že mou povinnosti je nyní být ultranacionalista, když jste to napsal, protže Fojtík má vždy pravdu, ale fakt neví jestli mám být ultranacionalista Český, Polský nebo Ukrajinský, prosím poraďte, děkuji

Jo a tím, že vyhrožujete fytickou likvidací "válečným štváčům" jste u mně už klesl na abdsolutní dno. Přijďte mi to říct do očí. Na Staroměstském náměstí jsem 6.9. od 10:00 a v neděli 7.9. do 20:00, pojďte nám říct, co hodláte v případě mobilizace dělat s válečnými štváči..

0 0
možnosti

No vidíte, jak jste se sám hezky označil zá válečného štváče.

Jinak si myslím, že kdybyste byl sám, stačí zadupat ...

0 0
možnosti
Foto

R^  Já nevím, ale už to s těmi holubičími povahami a pokryteckou vstřícností k jiným národům přeháníme. Další příklad: Minulý týden jsem se musela rozčílit v lese, na jehož okraji, samozřejmě daleko od dopravní značky zákazu vjezdu, stála dvě auta a po lese běhali, pohazovali odpadky a řvali po pólski jacísi lidé. Pane Pecho a pane Davide i někteří další, správně!

3 2
možnosti

Bojovnici ze Staromaku by nikdy pusku ruky nevzali, to jsou jen velci bojovnici usty a pera. Pri prvnim naznaku nasili by utekli ... no ted nevim co napsat, abych nekoho ci neco neurazil, protoze i zachodova misa ma vic odvahy.

3 0
možnosti

Uz jste na ceskem portale, tak prepnete.

3 0
možnosti
Foto

Majdan na Staroměstském náměstí je noční můra demokracie, ukazuje, že když se dostane propaganda do úzkých, nastoupí latentní majdan a s ním pouliční teror. Tyto zárodky totality je nutno zlikvidovat dříve, než se z ní stane skutečný fašismus bez přívlastků. Jinak zde můžeme mít brzy bratříčka kyjevské junty - pražskou havlopravdistickou juntu Rv

10 3
možnosti

Myslíte, že by se nejvíc hodily Lidové milice?

5 2
možnosti
Foto

pane Fojtíku, k té poslední poznámce - články stahuje a mažete, ne proto, že by vás někdo zesměšňoval, ale mnohdy s vámi pouze nesouhlasí.

Ale s mesiáši přece nelze nesouhlasit, že ano.

5 1
možnosti

U neho nič nové - totálna absencia súdnosti. Apropos - on asi nevie, že tu je na blogu tajná skupina blogerov, ktorí konzultujú svoje kroky s adminmi. Nuž čo, vždy bol trochu mimo hlavnbé dianie. Ani nevie, že to oni zabezpečili jeho ban v diskuziách. ;-)

2 0
možnosti

..to se tady sešlo kritiků...ale vážení kremlofilové...vy tady pokřikujete jedním hlasem..že pravdu má rusko a putin...a co jste pro to udělali..kromě napsání diskuzního příspěvku nebo minusu...???..nic..proč vy neohlásíte nějakou podporu někde na náměstí /trřeba/ lidový milicí...???...jen hloupě kecáte a kritizujete lidi..který do toho jdou ....jen stojí na jiném břehu než vy...Rv

7 3
možnosti

Ale tak když je to baví, at stanují. U nás je situace jiná než na Ukrajině, většina lidí si zachovává zdravý rozum. Pokud se budou chovat slušně a budou dodržovat zákony.....Třeba na vlastní oči uvidí Scwarzenberga, který by je mohl přijít podpořit, to pro ně bude zážitek, o kterém pak budou moct napsat blog.

Trochu mimo téma, byla jsem letos v Římě a na jednom náměstí tam již 14 let stanuje jedna rodina, která chce po vládě, aby navýšila dávky pro postižené děti. 14 let! To bylo fakt hodně zajímavé.

Jo a dneska na Prima Zoom dávají pořad Gangy světa, je to již několikátý díl, jeden se věnoval i gangům v Moskvě. Opravdu je to zajímavé, doporučuji. Dnes večer je na řadě Polsko, že by se pan Tomáš inspiroval tam;-D takový velký bojovník.

4 2
možnosti

Ať si jedou demonstrovat na Majdan do Kyjeva. Nikdo je tu nedrží. Jejich drzost přesahuje všechny meze!

7 7
možnosti

To vy komouši nějak zvedáte hlavy...Rv

5 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS