Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Po zkušenosti Ruska z 2.s.v.To jste trochu poplet ,nebo nevíte že ji Rusko rozpoutalo v ruku  v ruce z Hitlerem přepadením Polska.A před přepadením Polska Rus napadl Finsko a pobaltské státy.To že se potom kamoši Stalin a Hitler nedohodli to už je jiná.

8 3
možnosti
Foto

No, kdyby to Rus před válkou neudělal a nechal tyto země zcela Hitlerovi, pak byste zde dnes vůbec nemusel být. Takže buďte rád za silnou Rudou armádu a užívejte si každý den.

6 9
možnosti
VB

Čekám na zprávu, kdy  už nějaký putinobijec konečně sebere odvahu a půjde za svůj názor bojovat na Ukrajinu. Možnosti jsou, protože požadují vyslání vojenské podpory. Pořád jsou otevřené náborové kanceláře ČA. Protože jinak jsou to srabi.

5 4
možnosti
PR

A vy píšete z Ruského tanku na Ukrajině??

7 2
možnosti
Foto

L64e97o28n 79T50o85m22e23v

3. 9. 2014 8:01

A pane Fojtík - co spojení Talibán ISIL ? Nic tu není....jen úvahy o smyčkách, snad by jste se měl odstěhovat na východ a pomáhat z té druhé strany;-D

4 0
možnosti
Foto

no, vezmu li to od Polska, přes pobaltí až k Finsku, jsou to všechno státy, které mají s Ruskem neblahé historické zkušenosti. A na jihu bývalé republiky Sovětského svazu také dvakrát nemusí. My a Maďaři o nich také víme své.

Takže já se zase moc nedivím těm druhým.

P.S. můžete zase stáhnout blog, protože jsem vás dehonestoval.

9 3
možnosti
Foto

Rusko má také neblahé historické zkušenosti. Než by se nechalo zcela zničit jinými velmocemi, raději ovládne země kolem sebe. Když neovládne země kolem sebe, ovládne je někdo jiný i zdaleka a zničí Rusko. Jednoduché jak facka a dnes opět aktuální.

4 6
možnosti
JC

Doporučuji také komentář pana Koudelky na serveru První zprávy s názvem: Rusko má právo se chovat jako USA za kubánské krize.

Je to velmi rozumně napsáno.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x