Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ten odkaz je zajimavy. Diky za nej.

0 1
možnosti

svodky, nacisté ... hmm zajímavé. 

Škoda že v článku chybí zdroje citací "svodek domobrany" a také "Pravého sektoru". Nebo mám hádat? Pak se ale těžko dají dělat nějaké závěry, v principu (beze snahy urazit či se nějak dotknout autora) se vše dá vymyslet. 

Hezkou neděli.

9 1
možnosti

pardon, ten zdroj jsem přehlédl (vlkovobloguje). Je to Kosa Nostra a psáno se zásadním přispěním nicku Ernest. Tak to je potom bomba, myslím tedy informační.

7 1
možnosti
MM

Je to hrozná dřina denně a neustále domýšlet a vymýšlet jak lidstvu ozřejmit co je správné a co ne. Zvyšuje to ale pocit vlastní důležitosti a oprávněnosti vlastní existence, když už jinde to nefunguje. Že, autore?

13 2
možnosti
JP

Vážený pane Fojtíku,

   Přišel jsem z noční a hledal Váš příspěvek. protože jsem ho nenašel, napsal jsem svůj názor do blogu pana Malého. Ti, co nejvíc křičí a odsuzují, mají sami nesmírné životní problémy. Dělám s lidmi. Když někoho chceme zadupat pod zem, je to naše ochrana před nepřízní osudu. Tito lidé už nezávidí. Je to jejich jediná možnost, jak se projevit.

1 6
možnosti
LN

..hmm..přečetl jsem si to....nesouhlasím s vámi...ale oceňuji jak jste si dokázal i po letech vybavit ty formulace, které používalo rudé právo blahé paměti a obrovského formátu ...to tedy smekám....

6 0
možnosti
MS

Aneb jak si separatiste a Rusko predstavuji "primeri":

The Red Cross was unable to deliver humanitarian aid to Luhansk // Definitely shelling outside Mariupol. Loud and clear now // Gas station hit near #Mariupol as shelling seems to have resume after ceasefire // Russia shells Mariupol. Civil buildings burning inside city // The official Donetsk terrorists account @press_dnr says they're "taking Mariupol" // Interior minister Arsen #Avakov writes #Russia shelled #Ukraine 16 times with Grad today from Russian territory, during ceasefire // Shells hit building in Mariupol //There is first killed civilian in Mariupol

To jen ukazka, co jsem ted narychlo sebral :-P

5 0
možnosti
AP

To jste si musel vymyslet. Přece je všeobecně známé, že jen zlá a krutá ukrajinská armáda střílí na civilní objekty. Přece hodná a andělsky čistá ruská armáda, tedy pardon, separatisti, by nikdy,opakuji, nikdy, na civilní objekt nenamířili ani prst, natož zbraň. 8-o

4 0
možnosti
Foto

jak rychle stáhnete tenhle článek???

7 0
možnosti

pane Fojtíku,

určitě jste zaznamenal aktivity blogera Zieglera, který už otevřené prohlašuje, že jeho kamaradi budou fyzicky likvidovat  své názorové odpůrce. On své odpůrce nazývá putinovci a slibuje jim rozbití držky. Prý už jednoho takového "putinovce" včera v Budějovicích domlátili do bezvědomí, jak se Ziegler dnes nadšeně pochlubil.

6 5
možnosti
LN

..aha..to máte na mysli asi tento příspěvek - cituji:"Když tam ruští provokatéři chodit nebudou, nic se jim stane. Já nechci vyhrožovat, každý má právo na svobodu projevu, ale jenom přátelsky upozorňuji. Včera byl v jedné budějické hospodě do krve a do bezvědomí zmlácen příznivec Putina , já nechci, aby se to opakovalo v Praze." konec citátu

..kdetam prosím čtete že zmíněný putinovec byl zmlácen panem Zieglerem a jeho kamarádi...??...a nechcete nás maličko manipulovat...???

10 1
možnosti
VH

Člověče, jak Vás stihnou rozvědky tak rychle informovat? Jste zřejmě informován dřív a lépe, než hlavy mnoha států.

13 1
možnosti
Foto

L44e66o31n 21T91o37m24e43v

7. 9. 2014 11:21

jejda, radio Jerevan zase v provozu, Fojtík ho zprovoznil;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x