Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P17a26v74e86l 26Č90e28r44n67ý

12. 11. 2014 18:08

Chrástek byl vykopnut:-):-):-)

1 2
možnosti
LJ

Já se bavím, jen houšť a drsněji...R^;-D

2 0
možnosti
Foto

Vážený autore, ještě několik slov k Vašemu dovětku.

Abych Vás měl v RSS, tak to si opravdu trochu moc fandíte. Ale na Vaše blogy chodím ze zvědavosti, abych zjistil, kam až může člověk dojít v posedlosti myšlenkou, že on jediný má pravdu a jedině on může spasit svět.

Jsem již dost starý na to, než abych si dělal iluze o světě, ale Váš pesimizmus přesto nesdílím.

A takových, jako Vy, jsem již několik poznal a věřte, moc dobře neskončili. A váš pokus, být mesiášem, vyznívá velice, velice trapně a blíží se podobným koncům.

3 1
možnosti

Rusko že je pumpou půlky světa? Jakpak jste na to přišel? Jak Vám jistě neuniklo, na území Ruska se nachází necelých 5% celosvětových, dostupnými technologiemi těžitelných zásob ropy, které Rusko drancuje podstatně rychlejším tempem než například Saudská Arábie, Venezuela, nebo Kanada, z nichž každá disponuje okolo 15% těžitelných zásob. Pokud nemám zcela chybné zdroje informací, tak by ruských 10,5 miliard tun dostupných zásob ropy při současném tempu těžby přes 500 milionů tun ročně vydrželo ještě 20 let. To není pro zemi bez jiných opravdu významných zdrojů příjmu, než z vývozu surovin a zejména energií, příliš dobrá zpráva, že? I když je samozřejmě velice dobře možné, že se objeví technologie, které tuto šibeniční lhůtu značně prodlouží o zásoby momentálně nedostupné, kterých má Rusko o něco více, snad okolo 8%. I přesto, na zemi, která má ambice vládnout polovině světa, nic moc.

3 1
možnosti
Foto

Nostradamus je proti vám trapnej amatér

2 2
možnosti
LN

..proces degradace...nabývá na progresivitě....

1 2
možnosti
Foto

jedíné, co v tom článku dává smysl, je to P.S.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x