Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

smrt terorismu...nevidím problém.

4 1
možnosti
MF

M46i46l75o16š 89F76i30a19l52a

27. 5. 2014 16:23

Ano je dobře, že konečně taky teče ruská krev. A taky je hned vidět, jak " volení;-D" zástupci separatistů hned změnili rétoriku a hovoří jinak, než před pár dny. Ona válka je krásná věc, dokud terorizujete místní obyvatelstvo, nepustíte je k volbám a cítíte se krásně jako páni světa. Jenže vše se změní, když po vás začne někdo střílet a nedej bože vám i zastřelí někoho ze známých. To už ta válka zase taková sranda není.

A nehovořte tady o partyzánském boji. Tady žádní partyzáni nejsou. Jenom ruské teroristické tlupy, které by rády kradly na co se podívají a nejradši i kus cizí země. Ono je to nesmírně lákavé, ta možnost státi se samozvaným gubernátorem. A nedá problém, přesvědčit pár blbců aby se za vás postavili se zbraní. Zahrajete to na národnostní strunu a blbci se chytí. Však v Africe se tohle děje dnes a denně ve spoustě zemí. A jaký je to rozdíl ....Nigérie, Mali, Uganda, Somálsko, Středoafrická republika, Kongo, Rusko ...........?

9 2
možnosti
JC

RvTa Vaše první věta, to je opravdu Váš profil ...RvRvRv

Lidé Vašeho ražení to nikdy nepochopí, ale dobře bude, až nepoteče žádná krev a nikdo po ní nebude, jak Vy, žíznit. Ale Vám je to asi škoda vysvětlovat. Rv

1 6
možnosti
PR

Historicky trošku devalvujete partyzánskou válku když ji přirovnávate k Putinovo armadě teroristů která se snaží obsadit mezinárodní letiště.Podle mě normální člověk pozná rozdíl mezi partyzánem a prachsprostým vrahem a teroristou.

4 1
možnosti
KB

Ten Porošenko podporoval majdanské fašisty. Podporoval i nezákonné svržení vlády a prezidenta. Volby, v kterých byl zvolen, byly bojkotované východem coby nelegitimní. Pokud by měl být Porošenko úspěšný, musel by se ohradit proti vměšování USA a EU, vzdát se definitivně Krymu, dát východním oblastem alespoň autonomii a zkrotit aspoň ty nejhorší vrahy z majdanu. Jinak bude pokračovat občanská válka zaviněná Obamou a EU.

4 5
možnosti
MD

Souhlasu zde jiz panuje zaslouzene dosti, takze mohu setrit na priste.

3 0
možnosti
Foto

J67a49k24u44b 59R15o88t21h

27. 5. 2014 10:38

Ano, není to občanská válka. Občanská válka znamená, že obě strany se skládají z občanů, kteří mají rozdílné pohledy na chod státu. Nikoliv taková, kde jedno etnikum se rozhodne, že nechce žít v rodném státu a kus si chce vzít sebou do nové vlasti.

http://jakubroth.blog.idnes.cz/c/411435/V-Donecku-operuji-militanti-z-Ruska.html

9 3
možnosti
Foto

Jsou snad všichni občany Ukrajiny, ne?

4 3
možnosti
Foto

Právě proto by Ukrajina měla pustit ze svého svazku okamžitě Doněcko a Luhansko.

6 2
možnosti
ZD

něco podobného jsem napsal v recesi na článek v iDnes...a seřezali mě tam hlava nehlava...musím přiznat ...že teda nijak vulgárně...máme každý holt svůj názor na věc...s Vámi souhlasím máte karmu...hezký den ...ZD...;-);-);-)

4 0
možnosti
MM

Nacionalismus či nacismus je bestie, která lační po krvi. Jen vzpomeňte Miloševiče, jak spustil srbský nacionalismu s vidinou velkého Srbska a skončilo to vyvražďováním se navzájem. Putin spustil ruský nacionalismus  s vidinou velkého Ruska a jeho ovoce se už dostavuje. Putin by potřeboval přes držku.

5 3
možnosti
ZK

Z89d34e41n65a 91K90o23č62í

27. 5. 2014 10:26

V první větě máte nepochybně pravdu. Otázkou však je, kdo tento nacionalismus na Ukrajině skutečně spustil. Mám vážné obavy, že semknutí obyvatel Ukrajiny k Putinovi bylo až následnou reakcí na obavy obyvatel, kteří se zalekli nemožnosti používání své rodné řeči ...... 

Konec konců i vojenské jednotky Ukrajiny, které jsou ve vzbouřeneckých oblastech nejsou tvořeny běžnými ukrajinskými vojáky, ale především dobrovolníky z řad ukrajiských nacionalistů. 

Je špatně, když stát nasazuje proti nespokojeným vlastním obyvatelům takové vojsko. !!;-(

4 3
možnosti
Foto

pokud chce nový prezident uspět, musí zasáhnout velmi tvrdě.

Lepší konec s hrůzou, než hrůza bez konce.

5 1
možnosti
ZK

Z12d24e32n42a 47K63o51č38í

27. 5. 2014 10:28

Chyba - Prezident musí začít jednat, protože síla povede pouze ke krvavé občanské válce.

Jaceńuk to prostě jednoznačně nezvládl. Nový prezident snad bude chytřejší a zabrání krveprolití.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x