Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Moskva móc a móc umírněná, např. když soudruh Putin prohlásil že když na Ukrajinu vstoupí voják NATO tak že on doveze na Kubu svoje jaderné nosiče.

Kdyby byl i "válečný štváč"  Obáma byl takhle "umírněný" jako soudruh Putin tak by musel kontrovat že  každou loď,  která by tam něco takového vezla by USA potopili.

Takhle když budou všichni "umírnění" jak soudruh Putin tak budemem mít jadernou válku coby dup.

0 0
možnosti
LN

...aha...8-o...."Kyjev a ukrajinská tajná služba SBU spustily přímou agresi proti Rusku."...dál nemá smyslu číst....

6 1
možnosti
MM

Pane Fojtíku napsal jste: "Kyjev a ukrajinská tajná služba SBU spustily přímou agresi proti Rusku." Nějak Vám hapruje paměť, protože přímou agresi provedl slizký skřet Putin, když ukradl Ukrajině Krym. Putin si přes držku dává sám a svět si na něho ukazuje prstem.

4 3
možnosti

Okradení se neřeší tím, že sám začnu honit zloděje, ale tím, že dám podnět jak k Radě bezpečnosti OSN, aby zasáhla, nebo k Mezinárodnímu soudu k Haagu žalobu o náhradu škody. Což Ukrajina udělala. A tedy měla počkat, jak dopadne soud.

3 2
možnosti
MP

Už dlouho si přeji to, co je v názvu, ale mám obavu, že provokace ze západu se budou zvyšovat...

6 3
možnosti
Foto

V čem spatřujete "provokace ze západu" a jak se budou zvyšovat?

2 2
možnosti
Foto

Já situaci vidím poněkud jinak, ale budiž.

Jen přemýšlím, jestli jste byl takovým rusofilem vždy a jen jste se tak neprojevoval a nebo u vás nastal zlom v souvislosti s Ukrajinou.

5 0
možnosti
VL

K spravedlivému a objektivnímu vyšetření už vyzývají všichni, pane Fojtíku. Možná se poněkud od sebe liší v pojetí té spravedlnosti a objektivity. Minimálně lze objektivně konstatovat, že tam (na místě katastrofy) již delší dobu uklízí proruští separatisté (jistě jsou některé zásahy, které je nutné udělat, co nejdříve, ale příslušná pracovní skupina OBSE má těžké problémy způsobené těmi Vašimi "hrdiny"), není mi ze zpráv zcela jasný osud černých skříněk (možná jsem něco přehlédl). Čína tedy není žádnou výjimkou. Z rétorických cvičení neračte vyvozovat své podivné závěry. Skoro mi to připadá, že Vy jako profesionální revolucionář byste tu válku snad i chtěl stejně jako pokračování krvavých konfliktů. Přímou agresi spouštějí lidé jako jste Vy, protože probouzejí svými odpornými štvavými články v lidech nejnižší pudy a mají z toho radost. Viz zhrubnutí diskuse zde! Nechte na té mezinárodní komisi, ať posoudí všechny předložené důkazy včetně těch ukrajinských a nemontujte se laskavě do věcí, o kterých nic nevíte. Včera tu zaznělo, že americký prezident řekl něco, na co nemá podklady, a současně zaznělo, že USA a RF musí vědět jak to bylo. To pak nejde dohromady a navíc vše je vždy s určitou nejistotou (i to údajně nepřesnější měření), takže je třeba to detailní prošetření.

Myslím, že jsme schopni si uvědomovat spoustu věcí a Vaše štvavé výklady, co se chystá, opravdu nepotřebujeme.

A přestaňte strašit Ruskem. Ty násilnické přístupy, vyhrožování evropským městům, ze strany ruských představitelů (např. v minulosti), neustálé harašení zbraněmi, neustálé temné hrozby ze strany lidí jako jste Vy mne přesvědčují pouze o jednom. Pan Matějka nemá pravdu, pokud tvrdí, že je pouze interní věcí Ruska jakou má věrchušku a že my s ním musíme za každou cenu spolupracovat a respektovat to, jak se nějaký mocipán v Kremlu vyspí. Rusko musí změnit tón!

5 4
možnosti
VL

Ale no tak, pánové, nenechte hněv cloumat svými majestáty. Tento článek za to opravdu nestojí.

3 0
možnosti
LJ

Tak oukám, že odpovědi se nedočkám tak odcházím. A jestli to patřilo mě, tak věř, že česky umím.

2 2
možnosti
VL

Ne nepodložené domněnky, nesmysly a Vaše zbožná přání se nedá odpovídat. To, že žijete jinde, není důkazem ničeho.

2 0
možnosti
LJ

Jankovič: Tos psal mě?

0 2
možnosti
LJ

Tak vám soudruzi, kteří tady napadáte autora řeknu jen jediné. Jste ubozí. Urážet, nadávat, vyhrožovat,..... Ale jděte. Skoro by mi to bylo jedno, žiju jinde, ALE. Tak slyšte: To letadlo sestřelili Amíci, aby se zapomnělo na to ztracený letadlo, který sestřelili taky oni, Ale je strašně jednoduchý to hodit na Rusy,že? Tak já to házím na Amíky. A jestli mě chcete obviňovat z Rusofilie, jsem už dávno emigrant.

6 10
možnosti
HJ

Házej si to na koho chceš, koho zajímáš?

4 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x