Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51a18r96a 50R52a28n65k

25. 7. 2014 0:42

8-oVelký celosvětový průšvih si prožívá americká propaganda8-o

A to prosim kde? Koukam na Al Jazeeru....nic, kanadske zpravy take nic o zadnem prusvihu, naopak PRISNEJSI sankce, Australie o Putinovi take nic kladneho nehlasi, takze uvedte zdroje celeho sveta, ale ne ze Slovenska a Ruska.....prosim:-/

0 0
možnosti

Možno na východe Ukrajiny čoskoro vypukne občianska vojna...

0 0
možnosti

Z51d56e53n16a 75K58o12č36í

24. 7. 2014 20:21

Jak se správně nazývá onen vojenský akt, když vládní jednotky bombardují vlastní civilní obyvatelstvo, které chce pouze svoji vlastní samostatnost ?

1 1
možnosti
Foto

Pokud by do Haagu měl jít Porošenko i s vládou, tak kam by museli jít  "domobranci"? A stejně, jak tu už někdo psal, je soud v Haagu stejně v rukou fašistů z EUSA, takže marnost nad marnost!;-D

Pár adeptů za katr by se našlo, Strelkov (nebo jak se vlastně jmenuje) a spol.

Přiznejte si, že VÁŠ svět se pomalu hroutí, to i tygrovod Nigrin dává zpátečku, neboť je lépe vycouvat včas, než bude ostuda.

Na tom, kdo je pravým viníkem, se už pánové u kormidla dohodli. Otroci (separatisté) dosloužili a neosvědčili se, tudíž pryč s nimi. Voloďka nechce mít Majdan doma, tak musí vystoupit v roli Velkého Demokrata a Mírotvorce, aby si udobřil nazlobené ruské oligarchy. A než se zase pustí do nějaké té lidové anexe, musí chvíli sekat dobrotu, než se vlny uklidní a na vše se zapomene.

1 1
možnosti

P12e81t78r 43F12o98j45t15í12k

24. 7. 2014 19:17

Pane Dvořáku, nezlobte se, ale VÁŠ svět se hroutí, ten můj, spravedlivější, alerspoň doufám, teprve začíná vznikat....

2 1
možnosti

rovnez se domnivam, ze onen incident nebyl planovany. Pokud ano, pak je to to nejhorsi s cim jsme se mohli kdy setkat - vzit si jako kalkul k cemukoli sestreleni letadla s trista lidmi - myslim si, ze na to nema ani jedna z obou nesvarenych stran zaludek! I kdyz je pravda, ze kdyby se spocitaly civilni obeti po utocich Ukrajinske armady .. asi by to cislo bylo daleko vyssi nezli 298 a jsou to stejni lide kteri s tim nemaji a nechteji mit nic spolecneho!

1 1
možnosti
Foto

Co tak najednou? Že by malá domů?

1 1
možnosti

Vy šibale, že Vy zase píšete a diskutujete v pracovní době, nebo jste si na to své poslání vzal dovolenou?

3 1
možnosti

a jak vy pane Mudro? dovolena?;-D

1 1
možnosti

Vás proruské fanatiky by o vině separatistů nepřesvědčil ani sám Ježíš.

3 3
možnosti

nevim kam se zaradit - ale asi nekam mezi normalni lidi, kteri ocekavaji patricny dukaz o konkretnim vinikovi, ktery bude vysetren nezavislymi vysetrovateli, kteri nepodlehnou ani natlaku USA ani Ruska - ani Kyjeva (separatisti takovou moc nemaji) Zatim je vse jen v rovine dohadu. Dokonce nikdo dosud s jistotou nerekl - ze to letadlo bylo sestreleno! Zabery z amaterskeho videa ukazuji padajici cele letadlo s horicim levym motorem - ze by jedinym poskozenim byl po vybuchu rakety, jen jeden motor a ne trup letadla .. no nevim natolik tomu nerozumim abych to mohl hodnotit. Jediny, kdo zatim predlozil alespon zaznam ze satelitu a potom zaznam monitoringu letoveho provozu v te dobe, bylo Rusko. USA zatim nic nedodaly i kdyz tvrdili ze ve stredu podaji dukazy. ... ale mozna jsem to prehlidl! I kdyz si myslim ze by byly palcove titulky na vsech servrech

0 1
možnosti

Ja bych se osobne priklonil k teorii, ze je OMYLEM a neumetelstvim sestrelili odpurci soucasneho prezidenta. Budiz jim velkou omluvou, ze na ne sikovne nastrazili vejicku v podobe niz leticiho SU-cka a nevytvorenim 'bezletove zony pro civilni letadla'. Kdyz k temto vytvorenym podminkam jeste pricteme autorstvi celeho konfliktu USA-EU tak na same autory tohoto nestesi toho stejne moc nezbude.

2 1
možnosti
Foto

Mladý příteli, neumětelstvím se vyznačují lidé Vašeho věku, kteří tvoří hlavní jádro separatistů. My dědci bychom byli mnohem moudřejší a také bychom se nedali na kdejakou nástrahu nachytat. 

Jak vidno, též berete malou domů. USA-EU na tom má přirozeně vinu, protože jimi vyrobené letadlo nevydrželo ani zásah ze špuntovky nějakého kloučka.

1 1
možnosti

J87a12n 38K86r11a12u82s

24. 7. 2014 8:24

No víte, pane Fojtíku, ono to spíš bylo nahrané na to, aby se po "zaručeném sestřelu povstalci" dostalo UA další pomoci, protože UA je v troskách.

7 1
možnosti

Z17d76e85n68a 59K65o33č18í

24. 7. 2014 20:25

Dokonce civilní obyvatelstvo už otevřeně vyslovuje svoji nespokojenost s vojenskými akcemi na východě Ukrajiny. Zbytek obyvatelstva chce, aby východ dostal to po čem touží - samostatnost a vláda místo válčení, aby se starala o chod zbytku země.!!!!!!

1 1
možnosti
Foto

rád bych věděl, co takhle dokáže zblbnout dříve soudného člověka.

6 3
možnosti

Já bych řekl, že pan Fojtík nezblbnul, jen vidí pravdu jinak než např. Vy nebo já...

4 1
možnosti

Byl to Suchoj, který tam nedoletí, teroristi to byt nemohli, protože nemají BUK, i když ho maji, ale stejně do toho letadla v Nizozemsku narvali tři sta mrtvol.... :-/

11 3
možnosti

Oni v tom Nizozemsku maji take MIRUMILOVNOU letku bombarderu s jadernymi bombami. Takze tri sta mrvych LIDI (u vas mrtvol) bychom za urcitych okolnosti mohli povazovat jen za prvni soucinitel. Druhy si muzete dosadit sam a soucin spocitat.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x