Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My si nelžeme, Vy nám lžete!

0 1
možnosti
Foto

Petře, větou ... Kyjev nechal bez skrupulí sestřelit civilní letadlo..... jste už za hranou. Nebo jste vševěd. Ne že by to bylo důležité, ale máte o jednoho čtenáře méně.:-/

4 1
možnosti

Z34d59e63n24a 85K21o49č63í

2. 8. 2014 11:56

NATO potvrdila, že ukrajinská armáda použila balistických raket malého doletu proti domobrancům na východě země, oznámil mluvčí tiskové služby Aliance.

Neuvedl žádné detaily, jenom podotkl, že „informace se zakládá na výzvědných údajích USA“. Přitom Pentagon tyto zprávy zatím nekomentoval.

V úterý oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na prameny v americké rozvědce, že ukrajinští vojáci začali používat v bojových akcích balistických raket malého doletu s 454kilogramovými bojovými hlavicemi a s doletem 80 km. Je to nejničivější zbraň, které bylo dosud k konfliktu použito.

1 4
možnosti
Foto

Pane Fojtík, pohybujete se v kole lží a váš pohyb se dostává do spirály. Nebojíte se, že ta lež vám semele vaše duševní zdraví? Nebo už se stalo a není vám pomoci.

3 1
možnosti
Foto

Jaké duševní zdraví? To už dávno ztratil.

2 1
možnosti

"A vezmete pusky a jdete strilet ty rusky svine, a ty svine Nemecky a zidovsky a jinych pronarodu...."  vyrok jednoho ze soucasnych Kyjevskych politiku, casto se objevujicich na tribunach Majdanu.... no comment

0 4
možnosti

J78a43n 62K57r86a69u90s

1. 8. 2014 17:36

Vážím si Vás, pane Fojtíku, víc a víc. Především si Vás vážím proto, že dokážete psát blogy i přes perlící diskutéry, kteří jednoznačně dokazují skrze to, co napíšou, vlastní blbost a neznalosti. A tudíž i nekompetenci diskutovat.

5 8
možnosti

Šílenců a lhářů si může vážit jen někdo stejně postiženýRv

4 5
možnosti
Foto

ještě k tomu nadpisu blogu, pane Fojtíku.

MY nelžeme, lžete VY.

7 6
možnosti
Foto

P.S. předem děkuji za minus, pane Chrástku.

5 2
možnosti

Fojtíku, vám definitivně hráblo, nebo jste neskutečně dobrý troll a recesista. Točíte se na jednom místě jako dětský vlček. Už takovou dobu a čím dál tím rychleji. Blahopřeji. Dostal jste se do top ten místního ZOO.

9 6
možnosti
Foto

podobně vypadaly "ironické šlehy" o imperialistech na stránkách Dikobrazu

4 2
možnosti

Co clovek, to, nazor. Nicmene vsichni mame narok na informace, ktere byly ziskany z prostredku nami zaplacenych na danich. Ceska armada provedla pred dvema mesici? kontrolni oblet UA/Ruske hranice. Let byl uskutecnen ve spolupraci s USAF. Tvrdilo se, ze do tydne budou k dispozici vyhodnocene zaznamy. Videl je nekdo? Nadavame si tu jeden pres druheho, ale k cemu. Spojme se a chtejme tyto informace videt. Posilame nase lidi do misi? Souhlas. Ale ted uz chci videt konkretni duvody proc. Zacal bych treba tim obletem hranice. Rusove strileji na Ukrajinu, shromazduji vojska na hranicich, ale balisticke rakety litaji z Ukrajiny. Neni na case, aby nam konecne predlozili neco jasne podlozeneho? Spojme se. Rusofil ci rusofob. Vsichni spolecne. Chtejme ty informace at konecne vime jak to je. Po dvou mesicich muzeme tezko diskutovat o vojenskem ci statnim tajemstvi. Par fotek z photoshopu s kombajny v brazdach porizene z komercniho satelitu jsou, alespon pro mne, docela malo. Jestlize tam tenkrat byli tak fajn. A jestli ne?

4 1
možnosti

ocekavate, ze vam nekdo zverejni veci, ktere ukazi na to, ze sef NATO lze, nebo si vymysli ... ale vysledek je celkem jasny  sefove aliance a nejaky US general tvrdili, ze Rusko ma na hranicich pres ctyricet tisic vojaku, potom Putin naridil stazeni casti vojsk .. neuplynul tyden a opet se objevily nejake satelitni snimky ze jsou stale na miste a nasledne vystartoval ten let o kterem pisete - ano psali do tydne vyhodnoceni a zverejneni ... neukazalo se nic. Lec vysledek je takovy, ze vlastne nechtene zverejnili, ze u hranic s Ukrajinou je dvanact tisic vojaku ... tedy temer tricet tisic se jich vratilo do kasaren, do vnitrozemi... k tomu uz nepotrebujeme satelitni snimky, ale znate to, co se nehodi tak je budto v rezimu utajeni nebo se proste nezverejni a nebo treti cesta, udela se podvrh...

2 3
možnosti

.... nóóó, tak že tam mají velícího americkýho generála (co tam vlastně dělá?), zatím nic moc, - enem mě napadá, jaký ztráty by počítali, kdyby těm amatérům na druhý straně velel generál ruskej ?!

6 0
možnosti

Strelkov není marný.

1 0
možnosti

Pane Fojtíku,nepřemýšlel jste o tom, že byste si změnil titulní fotku?Nezlobte se, ale vypadáte tam jak utečenec z Bohnic,Černovic,či jiných ústavů pro psychicky narušené. Ne, to si vás nemyslím.....jen byste mohl vypadat před světem trochu lépe....píšete sem prakticky každý den(jste nejspíš nezaměstnaný, či důchodce?)....karma by byla vyšší...byl byste populárnější...má to své výhody...však vy víte,což?...

4 7
možnosti
Foto

To by nešlo. Neboť duch i tělo musí tvořit jednotný celek. Připomínám starou Lombardovu teorii, podle které bylo možné poznat zločince (resp. člověka se zločineckými sklony) podle tvaru hlavy (i obličeje) a dalších tělesných známek.

Dnešní věda na to jde přes DNA, ale stejně - ksicht říká o člověku také dost.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x